Anasayfa / FORMÜLLER / Saç Maskesi- Kuvvetli Saçlar

Saç Maskesi- Kuvvetli Saçlar Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 217


Bitki ekstraktlarının sinerjik karışımı ile saçı kuvvetlendiren, kondisyoner etki veren saç maskesi


Print

Saç Maskesi- Kuvvetli Saçlar

Bitki ekstraktlarının sinerjik karışımı ile saçı kuvvetlendiren, kondisyoner etki veren saç maskesi

Özellikler

Görünüm: Beyaz Krem

pH: 5,5-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A COSMACOL EMI Di C12 C13 alkyl malate Yağlandırıcı; Humektan 0.50
A LIPONATE SB 50 PEG-50 Shea Butter Aktif Madde 0.50
A EMULDAC AS 25 Cetearath 25 Emülgatör 1.00
A LIPONATE TDTM Tridecyl Trimellitate Yağlandırıcı; Humektan 1.00
A TEQ GLST SE Glyceryl mono stearete Emülgatör 1.50
A TA-1618P Cetyl Stearyl Alcohol Kıvamlaştırıcı 7.00
B E.D.T.A Etilen Diamin Tetraasetik Asit Şelatlama Ajanı 0.10
B CELLOSIZE QP 30000 Hydroxy Ethyl Celluloze Kıvamlaştırıcı 0.80
B SU Water 0.00
C TEQUART CETAC 29 Cetrimonium Chloride Kondisyoner 5.00
D D-PANTENOL d-Pantenol %75W (Provitamin B5) Aktif Madde 0.50
D PHYTELENE COMPLEX EGX 293 BG Butylene Glycol,aqua, Bellis perennis Flower extract,Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Myrciaria Dubia Seed Extract, Lilium Candidum Flower Extract Aktif Madde 1.00
D TEQFEEL BAX PEG-40/PPG-8 Methylaminopropyl/Hydroxypropyl Dimethicone Copolymer Silikonlar 1.00
D TEQFEEL QUAT Silicone Quaternium-16 (and) Undeceth-11 (and) Butyloctanol (and) Undeceth-5 Kondisyoner 2.00
D TEQGUARD PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.00

Uyarılar

Su miktarını diğer ham madde miktarlarını 100 den cıkararak hesaplayabilirsiniz.


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazı 70-80 dereceye ısıtılır.

B fazı 70-80 dereceye kadar ısıtılır ve homojen olana kadar karıştırılır.

B fazı A fazına ilave edilir.

Sıcaklık 60-65 derecedeyken C fazı ilave edilir.

Sıcaklık 40 derecenin altındayken D fazı ilave edilir ve proses tamamlanır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

TA-1618P

Setostearil Alkol (CH3 (CH2) nOH), sebze veya sentetik kaynaklardan gelen setil ve stearil alkollerin bir karışımıdır. Yağlı bir alkol olarak sınıflandırılır. Setostearil alkol, pul şeklinde beyaz, mumsu, katı bir maddedir. Yağda çözünür, ancak suda çözünür değildir. Farmasötik ve kozmetik endüstrisinde, setostearil alkol bir emülsiyon stabilizörü olarak işlev görür; Matlaştırma ajanı; Sürfaktan - köpük güçlendirici; ve viskozite arttırıcı ajan. Genellikle kremlerde ve losyonlarda kullanılır. Erime noktası 122 ° F (50 ° C) ve kaynama noktası: 480.2 ° F (249 ° C)

TEQ GLST SE

Kozmetik, gıda ve ilaç sanayiinde emülgatör olarak kullanılır. HLB sayısı 3,8 olduğundan dolayı emülgatör, ko emülgatör , stabilizatör ve dispersyon aracı olarak kullanılır

COSMACOL EMI

Kremlerde ve saç ürünlerinde yumuşatma özelliği verir. AHA etkisi vardır. Şampuan (%0,5-1), Saç kremi (%2-4), Krem (%3-5)

LIPONATE SB 50

Shea butter ürününün suda çözünen versiyonudur. Shea butter dan gelen yumuşatma, kondisyoner, nemlendirme özelliğini yüzey aktif sistemlerde kullanılmasını sağlar. Şampuan, duş ürünleri, sıvı sabun ve ıslak mendilelrde kullanılabilir.

LIPONATE TDTM

Yapışkanlık yapmayan viskoz sıvı yağ. Castor oil ya da lanolin oil yerine ya da beraberinde kullanılabilir. Emülsiyonların stabilitesini arttırmak için kullanılabilir. Yumuşak kadifemsi bir his verir. Çok iyi pigment dispersantıdır. Özellikle gece bakım kremlerinde, göz çevresi bakım kremleri ve rujlarda önerilir.

CELLOSIZE QP 30000

Su bazlı sistemlerin kıvamlaştırılmasında kullanılan düşük kullanımlı bir kıvamlaştırıcıdır.

D-PANTENOL

Derideki iritasyon, kepek gibi cilt problemlerine karşı kullanılan vitamin. Şampuan, Jöle, Krem, Duş jeli, Islak mendil, Pişik kremi gibi ürünlerde %0,1-0,3 kullanılır.

TEQUART CETAC 29

Saç kremlerinde ve saç bakım ürünlerinde kullanılan katyonik kondisyoner ajan. Saç losyonları, saç kremleri ve şekillendirme kremleri için antistatik fiksatiflerin imalatında kullanılır. Katyonik bir yüzey aktif madde olarak, bu ürün, örneğin saç üzerinde görünür bir film bırakmadan negatif yüklü yüzeylere emilir.

TEQGUARD PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

TEQFEEL QUAT

Saç bakım ürünlerinde hacim, renk koruma, Islak tarama kolaylık sağlar. Bakım, termal koruma, hacim, Şampuan, serum, Islak tarama, kuru tarama, renk koruma amaçlı kullanılır.

PHYTELENE COMPLEX EGX 293 BG

EGX 293 BG, çok fonksiyonlu bir botanik kompleks olup, cilt tonunu eşitleyip parlaklığı teşvik ederek cilde ışık vermeyi güçlendirir.

TEQFEEL BAX

Yapışkanlık ve yağlılık hissi yaratmaz, Saçı düzleştirme etkisi vardır. Uçuşmayı engeller kabarık sacları düzleştirir.Saçta kalan 7/24 gibi saç bakım ürünlerinde, Şampuanlarda, Durulanabilin saç kremlerinde, Saç serumlarında kullanılabilir.

E.D.T.A

EDTA çeşitlerinin en önemli özelliği kompleks yapma kapasitesinin yüksek oluşu ve hidrolize karşı direnç göstermesidir. Ayrıca kompleksin, yükselen sıcaklıkta alkali ortamda kararlı olduğu da önem taşır. Deterjanlarda EDTA çeşitlerinin en önemli fonksyonu perborat ve perkarbonat ağartmasını kararlı yapmaktır. Dekompozisyonu katalizeyen ağır metallerin eser miktarlarının engellemek için % 0,5-0,1 kadar az gereklidir. Sabun:EDTA kalıp sabuna, tuvalet sabunlarına, ve traş sabunlarına renk kaybı ve küf (ekşime, kokma) oluşumunu önlemek amacıyla eklenebilir. Kozmetik ve tuvalet malzemeleri: Temizleyici ve yağ gidericiler:EDTAnın çözünürlüğü ve hidrolize karşı direnci, onu endüstriyel ve kurumsal temizleyici ve yağ gidericilerde kullanışlı yapar. Su taşıyan kalıntıların, temizlenmiş yüzeye yerleşmesini engeller ve boru,nozzle ve tanklarda pul oluşumunu önler. Ayrıca, temizleme prosesinin tamamı boyunca deterjanlıklarını ilerleten yüzey aktiflerle etkileşim içindedirler. EDTA çeşitleri öyle çözünürlerdir ki, birçok formülasyonlarda bulunan fosfatların tamamını veya birkaçının yerini almak için kulanılır. EDTA çeşitleri, emülsiyonlara(yağlayıcı, parlatıcı dahil), su sertliği ve polivalent metal iyonlarının etkisini en aza indirmek için katılabilir.

EMULDAC AS 25

Kozmetik ürünlerinde emülgatör. Saç, el kremleri(%0.1-0.5), O/W emülsiyonları

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya