Anasayfa / FORMÜLLER / Kremli 2in1 Şampuan Yağlı Saçlar

Kremli 2in1 Şampuan Yağlı Saçlar Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1480


Teqpon aab ile üretim prosesinizi hızlandırarak zamandan tasarruf edebilirsiniz.


Print

Kremli 2in1 Şampuan Yağlı Saçlar

Teqpon aab ile üretim prosesinizi hızlandırarak zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Özellikler

Görünüm: OPAK VİSKOZ

pH: 5.5-6.5

Stability: parfümüz ile stabilite yapınız

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
DEIYONIZE SU Aqua 66.70
TEQPON AAB Lauryl-Glucoside (and) Cocamidopropyl Betaine (and) Sodium C14-16 Olefin Sulfonate 1. Yüzey Aktif 25.00
ELOPERS CONSPM400 Coco-Glucoside;Glyceryl Oleate 1. Yüzey Aktif 1.00
COSMACOL ELI C12-13 Alkyl Lactat Kıvamlaştırıcı 0.50
TEQPEARL 771 Sodium Laureth Sulfate (and) Glycol Distearate (and) Cocamide MEA (and) Laureth-10 Estetik Modifiye Ajan 1.20
OPULYN 301 Sodium styrene / acrylates copolymer Estetik Modifiye Ajan 0.50
CELQUAT SC-230M Polyquaternium 10 Kondisyoner 0.30
D-PANTENOL d-Pantenol %75W (Provitamin B5) Aktif Madde 0.40
GREEN TEA HYD. EXTRACT Camellia Sinensis Leaf Extract Aktif Madde 0.30
TEQFEEL QRT Water(and)Silicone Quaternium(and)Trideceth-6(and)Trideceth-12 Kondisyoner 0.50
E.D.T.A Etilen Diamin Tetraasetik Asit Şelatlama Ajanı 0.10
NaCl Sodium Chloride 2.00
ESANS Fragrance 0.50
CITRIC ACID Citric Acid
TEQGUARD BDP Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroxyacetic Asit Koruyucu 1.00

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Su alınır, hammaddeler sırası ile ilave edilir.  Opulyn opaklaştırıcısının kendisinden 10 kat suda seyreltilip prosesin sonunda karışıma ilave edilmesi tavsiye edilir.Final pH 5.5 üzerine çıkmamalıdır.  Koku ve boya proses sonunda ilave edilmelidir.  en son tuzla viskozite ayarlanmalıdır.

PQ-10 formül suyundan bir miktar alınarak ayrı bir yerde çözülerek prosese ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

TEQPON AAB

Şampuanlar, sıvı el sabunları, yüz ve vücut yıkayıcılar ve özellikler bebek şampuanları için tasarlanmış sülfat free mild bir yüzey aktif maddedir. Kullanılacağı yerlerde özellikle sülfat bileşikleri ve etilen oksit, toksik etkisi,göz ve cilt de iritasyon ve kanserojen etkileri sebebiyle istenmemektedir.Tuz ile yüksek viskozite ve kremsi köpük oluşturacak yüzey aktiftir. Konsantre bu ürün, nakliye, depolama ve karıştırma hususunda kullanım kolaylığı sağlayacaktır.

ELOPERS CONSPM400

Geri yağlandırıcı olarak tüm bebek bakım ve cilt bakım şampuan ve temizlik ürünlerinde kullanılır. Yoğun bir nemlendirici ve cilt yumuşatıcı hissi yaratmak için insan derisinde doğal olarak oluşan doğal bir lipit kullanır. Günümüzün çevreye duyarlı tüketicilerine yönelik Bebek bakımı ve vücut yıkamaları için idealdir.

COSMACOL ELI

Deodorantlarda 24 saat deodorant efekti etki verme ve şampuanlarda da düŞük tuz ile kıvam verme özelliği vardır. Cocoamide DEA muadili olarak kullanılan kıvamlaştırıcı. Kozmetikte yağlandırıcı olarak kullanılır. AHA esteridir, enzimatik deo etkisinden dolayı deo etkili ürünler yapılabilir. İritasyon düşürür. Şampuan, sıvı sabun, duş jeli, deodorant, krem de kullanılır. Güneş ürünlerinde spf artırıcı rol oynar.

TEQPEARL 771

Sedef görüntüsü veren yüzey aktif madde karışımı.

OPULYN 301

Sıvı sabun ve şampuanda opak ürün yapmak amaçlı kullanılır. Sıvı el sabunu, şampuanlarda. (%0,25-1) Geniş formülle edilebilirlik, uygun fiyat,soğuk karışım formüllerinde kullanılabilirlik, tuz toleransı. Banyo ve duş jelleri,sıvı el sabunları,şampuanlar da kullanılır.

CELQUAT SC-230M

Saç üzerinde güçlü kondisyoner efekti sağlar.Silikonlarla uyumlu versyonudur. Şampuan, şekillendirici, serum da ıslak tarama, kuru tarama ve bakım amaçlı kullanılır.

D-PANTENOL

Derideki iritasyon, kepek gibi cilt problemlerine karşı kullanılan vitamin. Şampuan, Jöle, Krem, Duş jeli, Islak mendil, Pişik kremi gibi ürünlerde %0,1-0,3 kullanılır.

GREEN TEA HYD. EXTRACT

Yeşil Çay, anti-oksidan, zayıflama ajanı ve uyarıcı olarak işlev gören kurutulmuş bir yeşil çay ekstraktidir. Fotosel yaşlanma belirtilerini sınırlamaya, oksidatif stres nedenlerine karşı savaşmaya, kirlilik ve UVlerin yol açtığı cilt hasarlarını azaltmaya ve selüliti önlemeye yardımcı olur. Bu ürün, yaşlanmayı önleyici / kırışıklık ürünleri, koruyucu / yenileyici / canlandırıcı kremler, göz ürünleri, vücut şekillendirici ürünler ve güneşten koruma ve güneşten sonra kullanılan ürünler için önerilir.

TEQFEEL QRT

Saç bakım ürünlerinde hacim, renk koruma, Islak tarama kolaylık sağlar. Bakım, termal koruma, hacim, Şampuan, serum, Islak tarama, kuru tarama, renk koruma amaçlı kullanılır.

E.D.T.A

EDTA çeşitlerinin en önemli özelliği kompleks yapma kapasitesinin yüksek oluşu ve hidrolize karşı direnç göstermesidir. Ayrıca kompleksin, yükselen sıcaklıkta alkali ortamda kararlı olduğu da önem taşır. Deterjanlarda EDTA çeşitlerinin en önemli fonksyonu perborat ve perkarbonat ağartmasını kararlı yapmaktır. Dekompozisyonu katalizeyen ağır metallerin eser miktarlarının engellemek için % 0,5-0,1 kadar az gereklidir. Sabun:EDTA kalıp sabuna, tuvalet sabunlarına, ve traş sabunlarına renk kaybı ve küf (ekşime, kokma) oluşumunu önlemek amacıyla eklenebilir. Kozmetik ve tuvalet malzemeleri: Temizleyici ve yağ gidericiler:EDTAnın çözünürlüğü ve hidrolize karşı direnci, onu endüstriyel ve kurumsal temizleyici ve yağ gidericilerde kullanışlı yapar. Su taşıyan kalıntıların, temizlenmiş yüzeye yerleşmesini engeller ve boru,nozzle ve tanklarda pul oluşumunu önler. Ayrıca, temizleme prosesinin tamamı boyunca deterjanlıklarını ilerleten yüzey aktiflerle etkileşim içindedirler. EDTA çeşitleri öyle çözünürlerdir ki, birçok formülasyonlarda bulunan fosfatların tamamını veya birkaçının yerini almak için kulanılır. EDTA çeşitleri, emülsiyonlara(yağlayıcı, parlatıcı dahil), su sertliği ve polivalent metal iyonlarının etkisini en aza indirmek için katılabilir.

TEQGUARD BDP

TEQGUARD® BDP Phenoxyethanol, Benzoic Acid ve DeDehydroacetic Acid kombinasyonundan yapılmış geniş spektrumlu bir aktiviteye sahip olan paraben free, formaldehit içermeyen bir koruyucu maddedir. Düşük bir toksisiteye sahip olması ile birlikte, suda çözünür.Kullanım aralığı %0,2-1,2 arasındadır.Durulanmayan ve durulanan formülasyonlarda, katyon ve anyon sistemler dahil olmak üzere çok çeşitli formüllerde uyumludur.saç bakımı, cilt bakımı, bebek ürünleri,şampuanlar,kondisyonrler gibi çok çeşitli ürünlerde kullanılabilir.pH 2 ile 7 arasındaki ürünlerde kullanılmaktadır.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya