Anasayfa / FORMÜLLER / Antibakteriyel Bulaşık Deterjanı

Antibakteriyel Bulaşık Deterjanı Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1551



Print

Antibakteriyel Bulaşık Deterjanı

Özellikler

Görünüm: şeffaf - viskoz

pH: 3.2-4.5

Stability: parfümünüz ile stabilite yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
DEİYONİZE SU Aqua 69.60
E.D.T.A Etilen Diamin Tetraasetik Asit Şelatlama Ajanı 0.10
COSMACOL AES 70224 Sodium Laurly Eter Sulphate 1. Yüzey Aktif 13.00
ELOTANT MILCOSIDE 200 Lauryl Glucoside 2. Yüzey Aktif 4.00
TEQIN B 30 Coco Amido Propyl Betain % 35 2. Yüzey Aktif 4.00
TEQAMIN CPO Cocoamidopropylamine Oxide 1. Yüzey Aktif 5.00
TEQGUARD BDP Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroxyacetic Asit Koruyucu 1.00
LACTIC ACID Lactic Acid 2.80
NaCI NaCI 0.50

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Deiyonıse su alınır çerisine cosmacol AES 700224 ilavesi yapıp çözülünceye kadar karıştırılır.Daha sonra diğer ham maddeler sırası ile karışıma ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

E.D.T.A

EDTA çeşitlerinin en önemli özelliği kompleks yapma kapasitesinin yüksek oluşu ve hidrolize karşı direnç göstermesidir. Ayrıca kompleksin, yükselen sıcaklıkta alkali ortamda kararlı olduğu da önem taşır. Deterjanlarda EDTA çeşitlerinin en önemli fonksyonu perborat ve perkarbonat ağartmasını kararlı yapmaktır. Dekompozisyonu katalizeyen ağır metallerin eser miktarlarının engellemek için % 0,5-0,1 kadar az gereklidir. Sabun:EDTA kalıp sabuna, tuvalet sabunlarına, ve traş sabunlarına renk kaybı ve küf (ekşime, kokma) oluşumunu önlemek amacıyla eklenebilir. Kozmetik ve tuvalet malzemeleri: Temizleyici ve yağ gidericiler:EDTAnın çözünürlüğü ve hidrolize karşı direnci, onu endüstriyel ve kurumsal temizleyici ve yağ gidericilerde kullanışlı yapar. Su taşıyan kalıntıların, temizlenmiş yüzeye yerleşmesini engeller ve boru,nozzle ve tanklarda pul oluşumunu önler. Ayrıca, temizleme prosesinin tamamı boyunca deterjanlıklarını ilerleten yüzey aktiflerle etkileşim içindedirler. EDTA çeşitleri öyle çözünürlerdir ki, birçok formülasyonlarda bulunan fosfatların tamamını veya birkaçının yerini almak için kulanılır. EDTA çeşitleri, emülsiyonlara(yağlayıcı, parlatıcı dahil), su sertliği ve polivalent metal iyonlarının etkisini en aza indirmek için katılabilir.

COSMACOL AES 70224

Anyonik, köpüğü yüksek, tuz ile viskozite alabilen yüzey aktif madde. Şampuan, sıvı sabun gibi tüm yağ alma amaçlı ürünlerde kullanılır. şampuan (%8-18), Sıvı sabun (%7-15), Sıvı Detarjan (%5-15),Cam sil(%0.2-1)

ELOTANT MILCOSIDE 200

İrritasyonu düşük,doğal, nonyonik yüzey aktif madde.Diğer yüzey aktif maddelerle sinerjik etki oluşturarak özellikle viskozite arttırmaya yardımcı olur.

TEQIN B 30

Amfoterik, iritasyon düşürücü, yumuşak temizleme etkisi olan ikincil yüzey aktif madde. Ayrıca, ürün sert ve yumuşak suda mükemmel köpük özelliklerine sahiptir. B30, şampuanlar, duş ve köpük banyoları ve sıvı sabunlar gibi cilt ve saç temizliği için tüm ürünlerde çok hafif amfoterik yüzey aktif madde olarak kullanılır

TEQAMIN CPO

Kişisel bakımda amfoterik bir yüzey aktif madde, viskozite yapıcılar ve tekstil uygulamalarında emülgatörler ve yağlayıcılar olarak.Köpük oluşturucu ve stabilizatör görevi gördüğü anyonik yüzey aktif cisimleri (yağlı alkol sülfatlar ve yağlı alkol eter sülfatlar) ile iyi uyum gösterir. Anyoniklerin tahriş potansiyelini azaltmaya yardımcı olur, böylece hafif temizleyiciler ve hassas çamaşır deterjanları gibi düşük tahriş edici ürünlerde kullanılmasını önerilir.

TEQGUARD BDP

TEQGUARD® BDP Phenoxyethanol, Benzoic Acid ve DeDehydroacetic Acid kombinasyonundan yapılmış geniş spektrumlu bir aktiviteye sahip olan paraben free, formaldehit içermeyen bir koruyucu maddedir. Düşük bir toksisiteye sahip olması ile birlikte, suda çözünür.Kullanım aralığı %0,2-1,2 arasındadır.Durulanmayan ve durulanan formülasyonlarda, katyon ve anyon sistemler dahil olmak üzere çok çeşitli formüllerde uyumludur.saç bakımı, cilt bakımı, bebek ürünleri,şampuanlar,kondisyonrler gibi çok çeşitli ürünlerde kullanılabilir.pH 2 ile 7 arasındaki ürünlerde kullanılmaktadır.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya