Anasayfa / FORMÜLLER / Saç Bakım Yağı

Saç Bakım Yağı Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1574


İçeriğinde Bulunan Yağlar ile saçlarınızın ihtiyaç duyduğu bakımı yapmanızı Sağlayacaktır.


Print

Saç Bakım Yağı

İçeriğinde Bulunan Yağlar ile saçlarınızın ihtiyaç duyduğu bakımı yapmanızı Sağlayacaktır.

Özellikler

Görünüm: Şefaff,Likit

pH:

Stability: parfümüz ile stabilite yapınız

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
TEQFEEL D5 Cyclopentasiloxane Silikonlar 79.10
ORGANIC LIPACTIVE INCA INCHI WO Plukenetia Volubilis Seed Oil (and) Tocopherol Yağlandırıcı; Humektan 5.00
SYMOLEO VITA7 Oil mix 5.00
VITAMIN E Tocopherol Aktif Madde 0.40
BENZOPHENONE 3 Oxybenzone, Benzophenone-3 UV Filitre 0.50
TEQFEEL ETS Ethyl Trisiloxane Kondisyoner 10.00

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Teqfeel D5 alınır ve diğer hammaddeler ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

TEQFEEL D5

Kullanımı ve yayılması kolaydır, cilde ve saça yumuşak ve kaygan bir his verir ve buharlaşmadan sonra kalıntı bırakmaz. Ayrıca yüzey gerilimini azaltabilir ve pigmentleri iyi dağıtmaya yardımcı olabilir. Taşıyıcı baz ve çözücü olarak kullanılan uçucu bir silikondur. Antiperspiranlar, deodorantlar, saç spreyleri, temizlik kremleri, cilt kremleri, losyonlar ve sopa ürünleri, banyo yağları, güneş ve tıraş ürünleri, makyaj ve tırnak cilalarında kullanılabilir

ORGANIC LIPACTIVE INCA INCHI WO

Çok iyi cilt nemlendirme özelliği ve çatlak önleme özelliği. Ayak ve el bakım ürünlerinde kullanılır. İçermiş olduğu zengin omega asitleri ile cildi korur yeniler epidermis tabakasını kalınlaştırır. Organik Lipactive WO inca Inchi® Amazonda yetişen bir bitkiden türetilir. Bu doymamış yağ asitleri bakımından zengin olduğunu ve alfa-linolenik esansiyel yağ ve linoleik asitler arasında ilginç bir orantıya sahip olduğu için diyet takviyelerinde de kullanılmaktadır. Bugün itibariyle, bu patentli lipactive omega 3 kaynağıdır ve kişisel bakım uygulamaları çok ümit vericidir.

VITAMIN E

Antioksidan ve sıkılaştırıcı etkisinden dolayı birçok kozmetik ürününde kullanılır. Deodorantlarda, kremlerde, şampuanlarda, renkli kozmetik ürünlerinde, ıslak mendillerde kullanılır. (%0,1-0,3)

BENZOPHENONE 3

Benzofenon-3 320-400 nm aralığında maksimal UV absorbansı (UV / A) aktif olan geniş spektrumlu güneş filtresidir. yağda çözünür bir filtredir

TEQFEEL ETS

Trisiloxane olağanüstü bir duyusal his sağlar yüksek uçucu doğrusal siloksandır. Kolayca ve hızlı bir şekilde yayılır ve cilt üzerine kuru ve hafif bir his bırakır. Çok fonksiyonlu hammadde olarak, son derece duyusal faydalar sağlayan ve Cyclopentasiloxanea göre 2 kat daha uçucu olan bir silikondur.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya