Anasayfa / FORMÜLLER / Traş Sabunu

Traş Sabunu Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1616


Tıraş sonrası cildinizin nem dengesini sağlar.


Print

Traş Sabunu

Tıraş sonrası cildinizin nem dengesini sağlar.

Özellikler

Görünüm: Opak

pH: 7.5-8.5

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A STEPAN MILD GCC Glyceryl Caprylate/Caprat Kıvamlaştırıcı 4.50
A NACOL 18 98 Stearyl Alcohol 98% Kıvamlaştırıcı 20.00
A NINOL COMF-N Cocamide MEA 1. Yüzey Aktif 27.00
B ELFAN AT 84 Sodium Cocoyl Isethionate 2. Yüzey Aktif 24.00
B POLYOX WSR-301 PEG-90M Estetik Modifiye Ajan 0.50
B GENENCARE OSMS BA Betaine Aktif Madde 3.00
B LATHANOL LAL COARSE Sodium Lauryl Sulfoacetate 1. Yüzey Aktif 21.00
C TRIETHANOLAMIN (TEA) Triethanolamin (TEA) pH Ayarlayıcı

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazı kendi içinde karıştırılır ve 80 dereceye kadar ısıtılır. A fazı 80 derecede iken, B fazındaki hammaddeler sırasıyla A fazına eklenir ve homojen bir karışım elde edilene kadar sıcaklığın sabit kalması gerekir. Sıcaklık 60 dereceye düştüğünde esans eklenerek kalıplara dökülür ve işlem tamamlanır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

STEPAN MILD GCC

Kıvamlaştırıcı olarak kullanılabilir. Hindistan cevizi ya da hurma çekirdeği yağından bitkisel yağ kaynaklarından ve orta zincirli yağ asidi ve gliserin sentezi ile imal edilmiş bir hammaddedir. Bazı fonksiyonel özellikleri şunlardır: kalınlaştırıcı, köpük arttırıcı, co-emülgatör ve çözücü ajan. Bu şampuanlar, vücut losyonları, sıvı sabunlar ve cilt kremleri ve losyonlar gibi kişisel bakım ürünlerinde kullanılabilir.

NACOL 18 98

O/W kremleri ve losyonları; deodorant ve antiperspirant stiklerde; Şampuanlarda saç kremlerinde;renkli kozmetikte kıvamlaştırıcı baz olarak kullanılır. Krem (%2-5) ve Losyon(%2-3),Saç kremlerinde(%4-6)

NINOL COMF-N

Pul biçimli / pastil formda non-iyonik bir yüzey aktif maddedir. Köpük artırıcı, köpük stabilizasyonu ve viskozite artırıcı özellikler sağlar. Şampuanlar ve kişisel temizleyiciler gibi kişisel bakım uygulamalarında kullanılır ve ayrıca sıvı bulaşık deterjanları ve çamaşır deterjanlarında uygulama bulur.

ELFAN AT 84

Etoksile edilmemiş sülfat içermeyen anyonik bir yüzey aktif cismi temizleme maddesidir. İyi temizlik ve köpük oluşumu sağlar. Bitkisel yağ asidi bazında kolayca çözünebilir,Toz olarak verilir, sert sularda bile çok etkilidir.

LATHANOL LAL COARSE

Köpürme, ıslatma ve emülsifikasyon sağlayan hafif bir anyonik yüzey aktif maddedir. Köpük banyolarında, şampuanlarda, temizleme kremlerinde kullanılabilir.

POLYOX WSR-301

Kozmetikte bir çok üründe kullanılır. Kayganlık sağlar. Yayılım ve köpük etkiniliğini artırır. Traş ürünleri, jöle, Şampuan, sıvı sabun gibi ürünlerde kullanılır.

GENENCARE OSMS BA

%100 Doğal özellikli, şekerden elde edilmiş nemlendirici ajandır. Osmolit özellik gösterdiğinden hücre içiyle dışı arasındaki su dengesini korur ve cildin nemli kalmasını sağlar. Saç ve cilt bakım ürünleri için uygundur, Ecocert ve Cosmos sertifikası vardır.

TRIETHANOLAMIN (TEA)

Asitlerin nötralizasyonlarında kullanılır, pH ayarlayıcı. Bulaşık deterjanlarında (LABSA miktarına bağlı olarak değişir), Saç jölesinde (%0,5-0,9), Kremlerde (pH 5,5-6 olacak şekilde) kullanılır.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya