Anasayfa / FORMÜLLER / Saç Maskesi- İpeksi Dokunuş

Saç Maskesi- İpeksi Dokunuş Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 530


D-pantenol ve içeriğindeki aktif sayesinde saça bakım yapar ıslak ve kuru taramasını iyileştirir.


Print

Saç Maskesi- İpeksi Dokunuş

D-pantenol ve içeriğindeki aktif sayesinde saça bakım yapar ıslak ve kuru taramasını iyileştirir.

Özellikler

Görünüm: Opak Kıvamlı

pH: 5-5.5

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A D-PANTENOL d-Pantenol %75W (Provitamin B5) Aktif Madde 0.50
A DEIYONIZE SU Water 79.10
A E.D.T.A Etilen Diamin Tetraasetik Asit Şelatlama Ajanı 0.10
A CELLOSIZE QP 30000 Hydroxy Ethyl Celluloze Kıvamlaştırıcı 0.80
B COSMACOL EMI Di C12 C13 alkyl malate Yağlandırıcı; Humektan 1.00
B COSMACOL ELI C12-13 Alkyl Lactat Kıvamlaştırıcı 0.50
B PEG-75 Lanolin PEG-75 Lanolin Aktif Madde 3.00
B SIMULSOL 165 PEG 100 Stearate (and) Glycerol Stearate Emülgatör 1.50
B NAFOL 1618 H Cetyl Stearyl Alcohol 50/50 Kıvamlaştırıcı 3.50
C TEQGUARD EHGP Ethylhexylglycerin ;Phenoxyethanol Koruyucu 1.00
C AQUASIL OIL -ARGAN Argan Oil water soluable Yağlandırıcı; Humektan 2.00
C TEQFEEL QUAT Silicone Quaternium-16 (and) Undeceth-11 (and) Butyloctanol (and) Undeceth-5 Kondisyoner 3.00
C TEQUART CETAC 29 Cetrimonium Chloride Kondisyoner 4.00
C XYLISHINE Xylitylglucoside & Anhydroxylitol & Maltitol & Xylitol & Pelvetia Canaliculata Extract Aktif Madde 3.00

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazında bulunan deiyonize su alınır üzerine hes 3000 ilave edilir çözününceye kadar karıştırılır,

A fazındaki diğer girdiler ilave edilir karıştırılır ve 70-80 dereceye ısıtılır,

B fazı kendi içerinde karıştırılır ve 70-80 dereceye ısıtılır,

iki faz aynı sıcaklıkta iken B fazı A fazına karıştırıcı altında ilave edilir,

iki faz tamamen emülsiye olduktan sonra ve sıcaklık 40 dereceye düştüğünde C fazındaki girdiler sırası ile ana faza ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

NAFOL 1618 H

O/W kremleri ve losyonları; deodorant ve antiperspirant stiklerde;şampuanlarda, balsamlarda;renkli kozmetikte kıvamlaştırıcı baz olarak kullanılır. polaritesi ortadır. Ayrıca dolgu maddesidir. Krem, losyon ve saç kremleri saç bakımı, cilt bakımı

SIMULSOL 165

O/W emüsyonları için emülgatör. Asidik, elektrolit içeren vs tüm kozmetik ve ilaç formülasyonları için uygundur.

COSMACOL EMI

Kremlerde ve saç ürünlerinde yumuşatma özelliği verir. AHA etkisi vardır. Şampuan (%0,5-1), Saç kremi (%2-4), Krem (%3-5)

COSMACOL ELI

Deodorantlarda 24 saat deodorant efekti etki verme ve şampuanlarda da düŞük tuz ile kıvam verme özelliği vardır. Cocoamide DEA muadili olarak kullanılan kıvamlaştırıcı. Kozmetikte yağlandırıcı olarak kullanılır. AHA esteridir, enzimatik deo etkisinden dolayı deo etkili ürünler yapılabilir. İritasyon düşürür. Şampuan, sıvı sabun, duş jeli, deodorant, krem de kullanılır. Güneş ürünlerinde spf artırıcı rol oynar.

PEG-75 Lanolin

Bu ürün, bebek şampuanlarının üretiminde amfoterikler ve diğer hafif tensitler ile kullanılabilen çok hafif bir non iyonik yüzey aktif maddedir. yıkanabilir Lanolin avantajları: cildi ve saçı pürüzsüzleştirir, sıvı formu preparatların formülasyonunu kolaylaştırır, parfümlerin, uçucu yağların, antiseptiklerin, diğer yüzey aktif maddelerle uyumluluğu çözülmesini kolaylaştırır, suda yağ (O/W) emülsiyonlarını stabilize eder, biyolojik olarak parçalanabilir.

CELLOSIZE QP 30000

Su bazlı sistemlerin kıvamlaştırılmasında kullanılan düşük kullanımlı bir kıvamlaştırıcıdır.

D-PANTENOL

Derideki iritasyon, kepek gibi cilt problemlerine karşı kullanılan vitamin. Şampuan, Jöle, Krem, Duş jeli, Islak mendil, Pişik kremi gibi ürünlerde %0,1-0,3 kullanılır.

E.D.T.A

EDTA çeşitlerinin en önemli özelliği kompleks yapma kapasitesinin yüksek oluşu ve hidrolize karşı direnç göstermesidir. Ayrıca kompleksin, yükselen sıcaklıkta alkali ortamda kararlı olduğu da önem taşır. Deterjanlarda EDTA çeşitlerinin en önemli fonksyonu perborat ve perkarbonat ağartmasını kararlı yapmaktır. Dekompozisyonu katalizeyen ağır metallerin eser miktarlarının engellemek için % 0,5-0,1 kadar az gereklidir. Sabun:EDTA kalıp sabuna, tuvalet sabunlarına, ve traş sabunlarına renk kaybı ve küf (ekşime, kokma) oluşumunu önlemek amacıyla eklenebilir. Kozmetik ve tuvalet malzemeleri: Temizleyici ve yağ gidericiler:EDTAnın çözünürlüğü ve hidrolize karşı direnci, onu endüstriyel ve kurumsal temizleyici ve yağ gidericilerde kullanışlı yapar. Su taşıyan kalıntıların, temizlenmiş yüzeye yerleşmesini engeller ve boru,nozzle ve tanklarda pul oluşumunu önler. Ayrıca, temizleme prosesinin tamamı boyunca deterjanlıklarını ilerleten yüzey aktiflerle etkileşim içindedirler. EDTA çeşitleri öyle çözünürlerdir ki, birçok formülasyonlarda bulunan fosfatların tamamını veya birkaçının yerini almak için kulanılır. EDTA çeşitleri, emülsiyonlara(yağlayıcı, parlatıcı dahil), su sertliği ve polivalent metal iyonlarının etkisini en aza indirmek için katılabilir.

TEQUART CETAC 29

Saç kremlerinde ve saç bakım ürünlerinde kullanılan katyonik kondisyoner ajan. Saç losyonları, saç kremleri ve şekillendirme kremleri için antistatik fiksatiflerin imalatında kullanılır. Katyonik bir yüzey aktif madde olarak, bu ürün, örneğin saç üzerinde görünür bir film bırakmadan negatif yüklü yüzeylere emilir.

TEQGUARD EHGP

Tüm kozmetik ürünlerinde kullanılabilecek geniş spektrumlu koruyucudur. Güvenli bir koruyucu olup bakteri, maya ve mantara karşı etkilidir. tüm cilt bakım ürünlerinde durulanan ve durulanmayan kullanılabilir. Paraben, Formaldehit ve CIT/MIT içermez. Sıvı kozmetik koruyucu ıslak mendil ve hassas uygulamalar için uygundur. Bu hafif sıvı karışımı şeffaf jeller için ideal bir çözümdür ve hidroliz, sıcaklık ve pha karşı kararlıdır

XYLISHINE

Saç onarıcı ve nemlendirici aktif içeren bir bileşendir. Saça parlaklık verme ve esneklik kazandıran canlandıran bir aktif olarak XYLISHINE %3 kullanım oranı vardır. Saçpuan,saç kremi gibi ürünlerde kullanılır,katyonikler ile uyumludur. Durulanan ve durulanmayan ürünlerde kullanılabilmektedir.

TEQFEEL QUAT

Saç bakım ürünlerinde hacim, renk koruma, Islak tarama kolaylık sağlar. Bakım, termal koruma, hacim, Şampuan, serum, Islak tarama, kuru tarama, renk koruma amaçlı kullanılır.

AQUASIL OIL -ARGAN

Argan özellikle cilt bakımı için köpük bırakmayan ve düşük temizleme özellikli maskeleme maskesi olarak tasarlanmıştır. Cildin yeniden canlandırılması, cilt bariyeri restorasyonu ve nemlendirme faaliyetlerine sahiptir. Karıştırıldığı emülgatörler sayeinde suda çözünür. Argan yağı unsaponifiables, tokoferoller ve E vitamini açısından çok zengindir. cildin kurumasına ve yaşlanmasına karşı savaşmak için ideal olan aktif yağdır. Tırnakları güçlendirmek için de mükemmeldir. Fonksiyonlar: kırık önleme, kırışıklık önleme, antioksidan, yumuşatıcı, nemlendirici, sertleştirme, anti-akne, egzama tedavisi, ve yanıklar tedavi amaçlı kullanılır.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya