Anasayfa / FORMÜLLER / Krem Yapıda Yüz Scrub

Krem Yapıda Yüz Scrub Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 627


Cildinizi Nemlendirerek peeling yapar.


Print

Krem Yapıda Yüz Scrub

Cildinizi Nemlendirerek peeling yapar.

Özellikler

Görünüm: OPAK VİSKOZ

pH: 6-6,5

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A DEIYONIZE SU Aqua 63.00
A GLİSERİN (PHARMA) Glycerine pharam grade Yağlandırıcı; Humektan 2.00
B EGDS Ethylene Glycol Distearate 2. Yüzey Aktif 2.00
B LAVANDER BUTTER Lavender Butter 5.00
B LIPOMULSE LUXE Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-40 Stearate, Ceteareth-20 Baz 6.00
B LIPONATE TDTM Tridecyl Trimellitate Yağlandırıcı; Humektan 3.00
B LIPONIC EG1 Glycereth 26 Yağlandırıcı; Humektan 3.00
B LIPOVOL MOS 130 Tridecyl Stearate (and) Tridecyl Trimellitate (and) Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate Yağlandırıcı; Humektan 4.00
B TEQFEEL 100 Dimethicone Kondisyoner 2.00
B ORANGE BUTTER Orange Butter 5.00
B SHEA BUTTER Shea butter Yağlandırıcı; Humektan 3.00
C ESANS Fragrance 0.30
C LIPO APS 40/60 0.70
C TEQGUARD PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.00

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazı kendi içerisinde karıştırılır ve 70-80 dereceye ısıtılır,

B fazı kendi içerisinde karıştırılır ve 70-80 dereceye ısıtılır,

İki faz aynı sıcaklıkta iken karıştırıcı altında B fazı A fazına ilave edilir,

Sıcaklık 40 dereceye düştüğünde C fazında bulunan hammaddeler sırası ile ana faza ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

LIPOMULSE LUXE

O/W Hazır krem bazı. Geniş ph aralığında çalışma olanağı sağlar. Asidik ve alkali özel krem formülasyonlarına uygundur saç bakımı,cilt bakımı,renkli kozmetik

EGDS

EGDS anyonik, katyonik, noniyonik ve amfoterik yüzey aktif maddeler ile uyumlu olan, beyaz bir katı flake yapıdadır. Bu ürün, cilt ve saç için çok mild bir maddedir , farmadan deterjanlara kadar geniş bir uygulama için idealdir sedef görünümü, çözücü, yağlayıcı, metal işleme oyulma ve elyaf işleme alanı olarak bir çok alanda kullanılmaktadır.

SHEA BUTTER

Nemlendirme özelliği vardır. Cilt hissini arttırır. Anti inflammatuar etkisi vardır. Karite yağı (shea butter), Afrika?da yetişen karite ağacının cevizlerinden elde edilen, uçuk sarı veya fildişi rengi bir yağdır. Dünya üzerinde bilinen en güçlü doğal nemlendiricilerden biridir. Genelde kozmetikte kullanılır. Shea yağı yenebilir, dolayısıyla yemeklerde de kullanılabilir. Örneğin bazı çikolatalar içinde, kakao yağı yerine kullanıldığı olur. Vücut sıcaklığında eridiğinden dolayı, deri tarafından kolayca emilir ve yağlı bir his bırakmaz.

LIPONIC EG1

Lüx ve yumuşak hissiyat veren hümektant. Cilt kondisyoner ajanı olarak kullanılır. Gliserinin verdiği yapışmahissiyatını ortadan kaldırır. Çözücü, viskozite ayarlayıcı, plastikleştirici, köpük ayarlayıcı olarak ta rol oynar.

LIPONATE TDTM

Yapışkanlık yapmayan viskoz sıvı yağ. Castor oil ya da lanolin oil yerine ya da beraberinde kullanılabilir. Emülsiyonların stabilitesini arttırmak için kullanılabilir. Yumuşak kadifemsi bir his verir. Çok iyi pigment dispersantıdır. Özellikle gece bakım kremlerinde, göz çevresi bakım kremleri ve rujlarda önerilir.

LIPOVOL MOS 130

Likit Parafin yerine önerilen petrol kökenli olmayan yağ. Castor, oil free konseptler için önerilir. Noncomedegeic, iyi yayılım özelliği, parlaklık ve kadifemsi cilt hissini arttırıcı.

TEQFEEL 100

Mükemmel yumuşaklık,yumuşak-kaygan-ipeksi bir his,şampuanlar için iyileştirici etki,parlaklık. Cilt koruyucu,güneş kremi,makyaj,losyon,şampuan,saç spreyi,yosun modellemesi,renkli kozmetik de kullanılır.

GLİSERİN (PHARMA)

Gliserin cilt bakım formülasyonlarında en önemli ve en yaygın olarak kullanılan maddelerden biridir. Suda çözünen, kokusuz, renksiz, doğal nemlendirici olan gliserin, yaygın olarak nemlendirici, çözücü veya yağlayıcı olarak kullanılır.

TEQGUARD PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya