Anasayfa / FORMÜLLER / Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu

Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 664


Ephmer ile kırışıklığa karşı kök hücre teknolojisi ile savaşan serum. 8 gün sonra, kısa ömürlü° uygun mitokondriyal fonksiyon için gerekli olan mitokondriyal DNAyı korur. Mitokondriyal DNA, yalnızca anneden miras kaldıkları için Havvanın genleri olarak da adlandırılır.


Print

Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu

Ephmer ile kırışıklığa karşı kök hücre teknolojisi ile savaşan serum. 8 gün sonra, kısa ömürlü° uygun mitokondriyal fonksiyon için gerekli olan mitokondriyal DNAyı korur. Mitokondriyal DNA, yalnızca anneden miras kaldıkları için Havvanın genleri olarak da adlandırılır.

Özellikler

Görünüm: Transparan jel

pH: 6,5-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
DEİYONİZE SU
E.D.T.A Etilen Diamin Tetraasetik Asit Şelatlama Ajanı 0.10
MONO PROPILEN GLIKOL (USP) Mono propilen glikol USP (E1520) Yağlandırıcı; Humektan 5.00
ACULYN 88 Arcylates/Steareth-20 Methacrylate Crosspolymer Kıvamlaştırıcı 3.00
TEQSORB T 20P Polysorbat-20 Solvent; Çözücü 4.00
AMP-ULTRA PC 2000 Aminomethyl Propanol pH Ayarlayıcı
TEQGUARD BDP Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroxyacetic Asit Koruyucu 0.70
EPHEMER Caprylic/Capric Triglyceride (and) Undaria Pinnatifida Extract Aktif Madde 1.00
ESANS Fragrance 0.50

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Su içerisinde ham maddeler karıştırılır. Ph ayarlanır.  Esans ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

E.D.T.A

EDTA çeşitlerinin en önemli özelliği kompleks yapma kapasitesinin yüksek oluşu ve hidrolize karşı direnç göstermesidir. Ayrıca kompleksin, yükselen sıcaklıkta alkali ortamda kararlı olduğu da önem taşır. Deterjanlarda EDTA çeşitlerinin en önemli fonksyonu perborat ve perkarbonat ağartmasını kararlı yapmaktır. Dekompozisyonu katalizeyen ağır metallerin eser miktarlarının engellemek için % 0,5-0,1 kadar az gereklidir. Sabun:EDTA kalıp sabuna, tuvalet sabunlarına, ve traş sabunlarına renk kaybı ve küf (ekşime, kokma) oluşumunu önlemek amacıyla eklenebilir. Kozmetik ve tuvalet malzemeleri: Temizleyici ve yağ gidericiler:EDTAnın çözünürlüğü ve hidrolize karşı direnci, onu endüstriyel ve kurumsal temizleyici ve yağ gidericilerde kullanışlı yapar. Su taşıyan kalıntıların, temizlenmiş yüzeye yerleşmesini engeller ve boru,nozzle ve tanklarda pul oluşumunu önler. Ayrıca, temizleme prosesinin tamamı boyunca deterjanlıklarını ilerleten yüzey aktiflerle etkileşim içindedirler. EDTA çeşitleri öyle çözünürlerdir ki, birçok formülasyonlarda bulunan fosfatların tamamını veya birkaçının yerini almak için kulanılır. EDTA çeşitleri, emülsiyonlara(yağlayıcı, parlatıcı dahil), su sertliği ve polivalent metal iyonlarının etkisini en aza indirmek için katılabilir.

MONO PROPILEN GLIKOL (USP)

Kozmetikte ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma etkisi, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak.

ACULYN 88

Anyonik polimer. Kıvamın, transparanlığın ve askıda tutma performansı çok iyi. Köpük stabilizasyonu sağlar. Boncuk, pigment, hava ve sedefi askıda tutar. Şampuan, duş jeli, sıvı sabun, saç köpüğü, tıraş köpüğü, saç şekillendiricileri, saç köpüğünde kullanılır.

TEQSORB T 20P

Kozmetik ürünerinde emülgatör, çözücü, yüzey aktif ve ıslatma ajanı olarak kullanılır. Polisorbat 20. Bir çözücü olarak işlev görür ve berrak sulu çözeltiler, cilt bakım kremleri ve losyonlar için uygundur. Bu ürün 16.7 HLB değerine sahiptir.

AMP-ULTRA PC 2000

Viskozitesi düşük nötralizasyon ajanı olarak TEA nın yarısı kadar bir çok kozmetik formülasyonlarında kullanılır. Neme dayanım, bukle dayanımı, kolay durulanma, ve ürün stabilitesine katkısı vardır. Özellikle aeresol ürünlerde tavsiye edilir.

TEQGUARD BDP

TEQGUARD® BDP Phenoxyethanol, Benzoic Acid ve DeDehydroacetic Acid kombinasyonundan yapılmış geniş spektrumlu bir aktiviteye sahip olan paraben free, formaldehit içermeyen bir koruyucu maddedir. Düşük bir toksisiteye sahip olması ile birlikte, suda çözünür.Kullanım aralığı %0,2-1,2 arasındadır.Durulanmayan ve durulanan formülasyonlarda, katyon ve anyon sistemler dahil olmak üzere çok çeşitli formüllerde uyumludur.saç bakımı, cilt bakımı, bebek ürünleri,şampuanlar,kondisyonrler gibi çok çeşitli ürünlerde kullanılabilir.pH 2 ile 7 arasındaki ürünlerde kullanılmaktadır.

EPHEMER

Yağ çözünür kahverengi alg ekstresi, dünyanın ilk makroalg kültür hücresi teknolojisidir. 28 gün sonra in-vivo testlerle kanıtlanmış hücreler üzerinde anında (24 saat) ve uzun süreli (8 gün) antioksidan etki sağlar. Ana genlerinin bulunduğu mitokondrial DNAyı korunmaktadır. Kullanımdan 2 ay sonra (in-vivo) derideki mikro rölyef ve pürüzlülükte azaltma gösterir.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya