Anasayfa / FORMÜLLER / Kremli 2in1 Şampuan Kuru&Yıpranmış Saçlar

Kremli 2in1 Şampuan Kuru&Yıpranmış Saçlar Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 717


İçeriğinde Bulanan aktif ile ile Saçlarınıza gerekli nemi geri Kazandırır.


Print

Kremli 2in1 Şampuan Kuru&Yıpranmış Saçlar

İçeriğinde Bulanan aktif ile ile Saçlarınıza gerekli nemi geri Kazandırır.

Özellikler

Görünüm: Opak.Viskoz

pH: 5,5-6

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
DEİYONİZE SU 64.50
TEQPON SBA Sodium Laureth Sulfate (and) Cocamidopropyl Betaine (and) Coco-Glucoside 1. Yüzey Aktif 22.00
COSMACOL ELI C12-13 Alkyl Lactat Kıvamlaştırıcı 0.70
OPULYN 301/ ACUSOL 301 Sodium styrene / acrylates copolymer Estetik Modifiye Ajan 0.70
TEQPEARL 771 Sodium Laureth Sulfate (and) Glycol Distearate (and) Cocamide MEA (and) Laureth-10 Estetik Modifiye Ajan 2.50
CELQUAT SC-230M Polyquaternium 10 Kondisyoner 0.40
TEQFEEL QRT Water(and)Silicone Quaternium(and)Trideceth-6(and)Trideceth-12 Kondisyoner 2.00
TEQ HE Peg 7 Glyceryl Cocoate Yağlandırıcı; Humektan 0.50
TEQSORB T 20P Polysorbat-20 Solvent; Çözücü 0.50
CITRIC ACID (ANHYDROUS)/BBCA Citric Acid 0.10
E.D.T.A Etilen Diamin Tetraasetik Asit Şelatlama Ajanı 0.10
NaCl Sodium Chloride 1.00
CELQUAT LS 50 Polyquaternium-4/Hydroxypropyl Starch Copolymer Kondisyoner 1.00
TEQGUARD BP Phenoxyetanol; Benzoic Acid Koruyucu 1.00
XYLISHINE Xylitylglucoside & Anhydroxylitol & Maltitol & Xylitol & Pelvetia Canaliculata Extract Aktif Madde 3.00

Uyarılar

OPULYN 301 AYRI BİR YERDE 10 KATI SUDA SEYRELTİLEREK PROSESE İLAVE EDİLMELİDİR.


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Su alınır, hammaddelere sırası ile ilave edilir.  Opulyn opaklaştırıcısının kendisinden 10 kat suda seyreltilip prosesin sonunda karışıma ilave edilmesi tavsiye edilir. Final pH 5.5 üzerine çıkmamalıdır.  Koku ve boya proses sonunda ilave edilmelidir.  ens on tuzla viskozite ayarlanmalıdır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

TEQPON SBA

Sodium Laureth Sulfate ,Cocamidopropyl Betaine ve Coco-Glucoside karışımı. Cilt ve saç için kozmetik temizleme ürünlerinde kullanılır. Konsantre bir bazdır ve 1.yüzey aktif madde olarak kullanılmaktadır.

COSMACOL ELI

Deodorantlarda 24 saat deodorant efekti etki verme ve şampuanlarda da düŞük tuz ile kıvam verme özelliği vardır. Cocoamide DEA muadili olarak kullanılan kıvamlaştırıcı. Kozmetikte yağlandırıcı olarak kullanılır. AHA esteridir, enzimatik deo etkisinden dolayı deo etkili ürünler yapılabilir. İritasyon düşürür. Şampuan, sıvı sabun, duş jeli, deodorant, krem de kullanılır. Güneş ürünlerinde spf artırıcı rol oynar.

OPULYN 301/ ACUSOL 301

Sıvı sabun ve şampuanda opak ürün yapmak amaçlı kullanılır. Sıvı el sabunu, şampuanlarda. (%0,25-1) Geniş formülle edilebilirlik, uygun fiyat,soğuk karışım formüllerinde kullanılabilirlik, tuz toleransı. Banyo ve duş jelleri,sıvı el sabunları,şampuanlar da kullanılır.

TEQPEARL 771

Sedef görüntüsü veren yüzey aktif madde karışımı.

CELQUAT SC-230M

Saç üzerinde güçlü kondisyoner efekti sağlar.Silikonlarla uyumlu versyonudur. Şampuan, şekillendirici, serum da ıslak tarama, kuru tarama ve bakım amaçlı kullanılır.

TEQFEEL QRT

Saç bakım ürünlerinde hacim, renk koruma, Islak tarama kolaylık sağlar. Bakım, termal koruma, hacim, Şampuan, serum, Islak tarama, kuru tarama, renk koruma amaçlı kullanılır.

TEQ HE

Şampuan, duş jeli, sıvı sabunlarda geri ya?land?r?c? olarak kullan?lan emollient gliserol etoksilat elde edilen bir esterdir. Bu şampuan, duş jelleri ve banyo köpüğü formülasyonları için, berrak, açık sarı renkli bir hidrofilik yumuşatıcı ve uçucu yağlar ve kokular ve O / W emülsiyonları, kremler ve losyonlar için bir ko-emülsiyonlaştırıcı için bir çözünürlük güçlendirici.

TEQSORB T 20P

Kozmetik ürünerinde emülgatör, çözücü, yüzey aktif ve ıslatma ajanı olarak kullanılır. Polisorbat 20. Bir çözücü olarak işlev görür ve berrak sulu çözeltiler, cilt bakım kremleri ve losyonlar için uygundur. Bu ürün 16.7 HLB değerine sahiptir.

E.D.T.A

EDTA çeşitlerinin en önemli özelliği kompleks yapma kapasitesinin yüksek oluşu ve hidrolize karşı direnç göstermesidir. Ayrıca kompleksin, yükselen sıcaklıkta alkali ortamda kararlı olduğu da önem taşır. Deterjanlarda EDTA çeşitlerinin en önemli fonksyonu perborat ve perkarbonat ağartmasını kararlı yapmaktır. Dekompozisyonu katalizeyen ağır metallerin eser miktarlarının engellemek için % 0,5-0,1 kadar az gereklidir. Sabun:EDTA kalıp sabuna, tuvalet sabunlarına, ve traş sabunlarına renk kaybı ve küf (ekşime, kokma) oluşumunu önlemek amacıyla eklenebilir. Kozmetik ve tuvalet malzemeleri: Temizleyici ve yağ gidericiler:EDTAnın çözünürlüğü ve hidrolize karşı direnci, onu endüstriyel ve kurumsal temizleyici ve yağ gidericilerde kullanışlı yapar. Su taşıyan kalıntıların, temizlenmiş yüzeye yerleşmesini engeller ve boru,nozzle ve tanklarda pul oluşumunu önler. Ayrıca, temizleme prosesinin tamamı boyunca deterjanlıklarını ilerleten yüzey aktiflerle etkileşim içindedirler. EDTA çeşitleri öyle çözünürlerdir ki, birçok formülasyonlarda bulunan fosfatların tamamını veya birkaçının yerini almak için kulanılır. EDTA çeşitleri, emülsiyonlara(yağlayıcı, parlatıcı dahil), su sertliği ve polivalent metal iyonlarının etkisini en aza indirmek için katılabilir.

CELQUAT LS 50

Uzun süre tutuculuk ve kondisyoner özellikleri vardır. Özellikle saç köpüklerinde kullanılır. Ayrıca krem, losyon, jellerde ve pomadlarda önerilir. PQ11 yerine tavsiye edilir. Köpüklere hacim verir. şampuan, şekillendirici, serum, ıslak tarama, kuru tarama, hacim, termal koruma, renk koruma

TEQGUARD BP

Zamanla renk değişimine sebep olmayan koruyucu. Halojenik maddeler içermez. Ekonomiktir. Paraben ve formaldehit içermez,Kullanım oranı: %0,5 - 1,0,Bakteri ve mantara karşı etkilidir.

XYLISHINE

Saç onarıcı ve nemlendirici aktif içeren bir bileşendir. Saça parlaklık verme ve esneklik kazandıran canlandıran bir aktif olarak XYLISHINE %3 kullanım oranı vardır. Saçpuan,saç kremi gibi ürünlerde kullanılır,katyonikler ile uyumludur. Durulanan ve durulanmayan ürünlerde kullanılabilmektedir.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya