Anasayfa / FORMÜLLER / YÜZ TEMİZLEME SÜTÜ

YÜZ TEMİZLEME SÜTÜ Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 729


İçeriğinde bulunan Extractlar ile cildinize bakım yapar.


Print

YÜZ TEMİZLEME SÜTÜ

İçeriğinde bulunan Extractlar ile cildinize bakım yapar.

Özellikler

Görünüm: Opak ,süt

pH: 5,5-6,5

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A TEQGEL 400 Carbomer Kıvamlaştırıcı 0.25
A DEİYONİZE SU 62.55
A TRIETHANOLAMIN (TEA) Triethanolamin (TEA) pH Ayarlayıcı 0.20
B COSMACOL EMI Di C12 C13 alkyl malate Yağlandırıcı; Humektan 4.00
B Isoamyl Laurate Isoamyl Laurate Solvent; Çözücü 5.00
B ISOFOL 20N Octyldodecanol Yağlandırıcı; Humektan 5.00
B TEQFEEL D5 Cyclopentasiloxane Silikonlar 5.00
B TEQOIL MCT Caprylic/Capric Triglyceride Yağlandırıcı; Humektan 3.00
C CERALUTION CPE Aqua (and) Caprylic/Capric Triglyceride (and) Glycerin (and) Ceteareth-25 (and) Disodium Ethylene Dicocamide PEG15 Disulfate (and) Acacia Senegal Gum (and) Xanthan Gum (and) Citric Acid (and) Benzyl Alcohol (and) Ethylhexylglycerin (and) Tocopherol Baz 12.00
D AQUASIL OIL -ALMOND Sweet Almond Oil Water Soluable Yağlandırıcı; Humektan 1.00
D MARIGOLD HYDROGLYCERINED EXTRACT Marigold Hydroglycerinaed Extract Aktif Madde 1.00
D TEQGUARD PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.00

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazındaki TEQGEL 400  deiyonize su ile karıştırılır ve iyice çözünmesi sağlanır.

TEA ile nötralize edilir.

B fazındaki hammaddeler kendi içerisinde karıştırılır.

C fazına önce B fazı yavaş yavaş parsiyeller halinde verilir.

C+B fazı iyice karıştıktan sonra A fazı C+B fazına yine mutlaka parsiyeller halinde verilmelidir.

Bu üç faz iyice karıştıktan sonra D fazı ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

TEQGEL 400

Transparan , berrak su ve hidroalkolik jelelr yapmak için kullanılan polimer kıvamlaştırıcı. 0,3-1% arasında kullanılır. Saç jölesi ve Alkollü el dezenfektanlarının kıvamlaştırılmasında kullanılmaktadır.

TRIETHANOLAMIN (TEA)

Asitlerin nötralizasyonlarında kullanılır, pH ayarlayıcı. Bulaşık deterjanlarında (LABSA miktarına bağlı olarak değişir), Saç jölesinde (%0,5-0,9), Kremlerde (pH 5,5-6 olacak şekilde) kullanılır.

TEQOIL MCT

Modern kozmetik uygulamalar için geleneksel, orta boy yayıcı yumuşatıcı olan trigliserit. Ortalama molekül ağırlığı ve yayılma değeri olan berrak, hafif sarımsı, polar, kokusuz bir yağdır.

COSMACOL EMI

Kremlerde ve saç ürünlerinde yumuşatma özelliği verir. AHA etkisi vardır. Şampuan (%0,5-1), Saç kremi (%2-4), Krem (%3-5)

Isoamyl Laurate

Zarif yağsız bir cilt hissi verir,pigment dağılımını artırır.UV filtreleri için mükemmel bir çözme gücüne sahip okside olmayan bir yağdır.Polar bir yağdır,sıcak ve soğuk proses kozmetik formüllerinde kullanılabilir. cilt uyumluluğu ve cilt hissiyatı çok çok iyi olduğundan dolayı bebek bakım ürünlerinde silikon alternatifi gibi kullanılabilir. Bu ürün ECOCERT sertifikalıdır.

ISOFOL 20N

Emollient yağlandırıcı, dogal wax esterleri gibi losyon ve kremlerde kullanılan yağlandırıcı. Krem ve losyon. İyi bir piğment ıslatma özelliği vardır. Yapışkanlık azaltıcı ve kuru ve iyi bir cilt hissiyatı sağlar.

TEQFEEL D5

Kullanımı ve yayılması kolaydır, cilde ve saça yumuşak ve kaygan bir his verir ve buharlaşmadan sonra kalıntı bırakmaz. Ayrıca yüzey gerilimini azaltabilir ve pigmentleri iyi dağıtmaya yardımcı olabilir. Taşıyıcı baz ve çözücü olarak kullanılan uçucu bir silikondur. Antiperspiranlar, deodorantlar, saç spreyleri, temizlik kremleri, cilt kremleri, losyonlar ve sopa ürünleri, banyo yağları, güneş ve tıraş ürünleri, makyaj ve tırnak cilalarında kullanılabilir

CERALUTION CPE

Soğuk proses krem,ıslak mendil,losyon,Şampuan,güneş kremi hazırlamak için yag alkolü bazla özel emülsiye sistemi. Askıda tutulması zor güneş filtresi,vitaminleri taşıyıcı olarak rol oynar. Kremler,losyonlar,spreyler:(%10-30),Islak mendil(%5-15),şampuan(%5-10)

AQUASIL OIL -ALMOND

Tatlı badem yağı, güçlü köpürme ve temizleme özellikleriyle şampuanlar için üretilmiştir. Ayrıca rahatlatıcı, iyileştirici ve yumuşatıcı aktiviteleri de vardır. İçerdiği emülgatörelr sayesinde suda çözünür.

MARIGOLD HYDROGLYCERINED EXTRACT

Hasas, güneş yanığı olmuş, irite cilt üzerine uygulandığında yatıştırma, inflamasyon giderme, nemlendirme ve saflaştırma etkisi gösterir.

TEQGUARD PC

Modern cilt bakımı konsepti.Teqguard PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Teqguard PC hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Teqguard pc etkisi.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya