Anasayfa / FORMÜLLER / Saç Wax - Opak

Saç Wax - Opak Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1080


Opak wax ile saçta uzun süreli neme dayanıklı tutuş sağlanacaktır.


Print

Saç Wax - Opak

Opak wax ile saçta uzun süreli neme dayanıklı tutuş sağlanacaktır.

Özellikler

Görünüm: Opak, Wax

pH: 5,5-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A BIOSTYL CGP Maltodextrin/VP Copolymer 5.00
A DEIYONIZE SU/WATER Aqua 55.50
A MONO PROPILEN GLIKOL (USP) Mono propilen glikol USP (E1520) Yağlandırıcı; Humektan 3.00
A STRUCTURE XL Hydroxypropyl Starch Phosphate Kıvamlaştırıcı 3.00
B TEQWAX 8104 W Beeswax White Kıvamlaştırıcı 8.00
B CARNAUBA WAX T3 Carnauba Wax Kıvamlaştırıcı 4.00
B EMULDAC AS 25 Cetearath 25 Emülgatör 4.00
B STEARİK ASİT Stearic Acid 2.00
B TEQFEEL SHINE 146 Phenyl Trimethicone Kondisyoner 1.50
B SASOLWAX 2528 Microcristaline Wax Kıvamlaştırıcı 1.00
B VAZELIN Vazeline 8.00
B NAFOL 1618 H Cetyl Stearyl Alcohol 50/50 Kıvamlaştırıcı 5.00
C TEQGUARD PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.00

Uyarılar

Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir.
 

Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazı kendi içerisinde karıştırılır ve 70-80 dereceye ısıtılır. B fazı da kendi içerisinde karıştırılır ve 70-80 dereceye ısıtılır. İki faz aynı sıcaklıkta iken A fazı B fazına karıştırıcı altında eklenir, homojen oluncaya kadar karıştırılır. Sıcaklık 60 dereceye düştüğünde C fazı eklenir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

STRUCTURE XL

Nonyonik polimer. Kıvam artırır, estetik hissiyat düzenler ve soğuk ve sıcak emülsyon stabilizasyonunu sağlar. Soğuk proses yada tek fazda üretim yapılabilir. Geniş ph da çalışır, tuza dayanıklıdır. Şampuan, losyon, güneş kremi, toz açıcı ve saç boyalarında kullanılır. STRUCTURE® XL emülsiyon stabilizasyonu, estetik geliştirme ve viskoziteye yardımcı olabilir.Geniş bir sıcaklık aralığında (-30 ° C ila 50 ° C) yapısı bozulmamaktadır.. Aynı zamanda formülasyona zendin bir his ve kondisyoner etki kazandırır. Uygulama alanları şunlardır: yüksek AHA ve DHA formülasyonları, tüm doğal kremler, ter önleyiciler, katyonik temizlik ürünleri, katyonik losyonlar ve kremler, renkli kozmetik, kapatıcı, , saç kremleri, kremler, emülsiyonlar, eye liner, yüz temizleyiciler, yüz kremleri, jelleri,tuz içeren jeller, sıvı makyaj, sıvı sabun, sıvı talk, düşük yüzey aktif veya yüzey aktif madde içermeyen emülsiyon makyaj temizlik, merhemler, kişisel yıkama ürünleri, koruyucu kremler, şampuanlar,tıraş ürünleri , güneş kremleri ve suya dayanıklı güneş kremleri.

MONO PROPILEN GLIKOL (USP)

Kozmetikte ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma etkisi, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak.

TEQWAX 8104 W

Bağlayıcı, cilt hissiyatını artırma, film oluşturma, saça ve cilde kondisyon verme amacı ile kıvamlı kozmetik ürünlerinde kullanılır. Özellikle cildin nemini artırır. İritasyon düşürür. Ruj, maskara, krem, losyon, deo stick, saç waxı, fondöten, depilasyon da kullanılır. Organik versyonu vardır.

CARNAUBA WAX T3

Bitkisel bazlı gıda, kozmetik, ilaç endüstrisinde kullanılan kendisine has doğal kokusu ve tadı minimuma indirgenmiş olduğundan tercih edilen bir wakstır. Uygulama sahasına göre (%2-10)

TEQFEEL SHINE 146

Yumuşak pürüzsüz his,kozmetik ürünler için yumuşatıcı,saç bakım uygulamalarında sıcağa ve parlaklığa karşı dayanıklı,ter önleyiciler için yağsız yumuşatıcı özellik veren silikon. Deodorantlarda beyazlık önleyici silikon. Saç bakım ürünleri,ter önleyiciler,cilt bakım ürünleri,kozmetik ürünler

NAFOL 1618 H

O/W kremleri ve losyonları; deodorant ve antiperspirant stiklerde;şampuanlarda, balsamlarda;renkli kozmetikte kıvamlaştırıcı baz olarak kullanılır. polaritesi ortadır. Ayrıca dolgu maddesidir. Krem, losyon ve saç kremleri saç bakımı, cilt bakımı

EMULDAC AS 25

Kozmetik ürünlerinde emülgatör. Saç, el kremleri(%0.1-0.5), O/W emülsiyonları

SASOLWAX 2528

Bağlayıcı, cilt hissiyatını arttırıcı, film oluşturucu, saç kondisyoneri, cilt kondisyoneri gibi fonksiyonları vardır.. W/O kremler, ruj, su içermeyen yağ jellerde kullanılır. Erime Noktası 72-76C

TEQGUARD PC

Modern cilt bakımı konsepti.Teqguard PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Teqguard PC hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Teqguard pc etkisi.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya