Anasayfa / FORMÜLLER / Saç Maskesi-Gece yoğun Bakım

Saç Maskesi-Gece yoğun Bakım Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1112


Siz uyurken saçınız kendini güne hazırlasın.Bu gecede maskenin sadece bir gecesi sizi daha parlak, ipeksi ve daha yönetilebilir saçlar sağlar.


Print

Saç Maskesi-Gece yoğun Bakım

Siz uyurken saçınız kendini güne hazırlasın.Bu gecede maskenin sadece bir gecesi sizi daha parlak, ipeksi ve daha yönetilebilir saçlar sağlar.

Özellikler

Görünüm: Opak,Viskoz

pH: 6,5-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A DEIYONIZE SU Kimyasal Adı 78.15
A E.D.T.A Etilen Diamin Tetraasetik Asit Şelatlama Ajanı 0.10
A TRIETHANOLAMIN (TEA) Triethanolamin (TEA) pH Ayarlayıcı 0.50
A TEQGUARD PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.00
A GLİSERİN (PHARMA) Glycerine pharam grade Yağlandırıcı; Humektan 1.00
A MONO PROPILEN GLIKOL (USP) Mono propilen glikol USP (E1520) Yağlandırıcı; Humektan 2.00
A ACULYN 28 Arcylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer Kıvamlaştırıcı 2.25
B DOW CORNING CB 3046 Kimyasal Adı 5.00
B TEQOIL MCT Caprylic/Capric Triglyceride Yağlandırıcı; Humektan 2.00
B UCON Fluid AP PPG-14 Butyl Ether Solvent; Çözücü 2.00
B TEQ IPM Kimyasal Adı 2.00
C TEQFEEL MULS Kimyasal Adı 2.00
D MATRICARIA EXTRACT Matricaria Extract Aktif Madde 2.00

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazı kendi içinde karıştırılır ve TEA ile pH 7'ye ayarlanır.

B fazı kendi içerisinde karıştırılır,

B fazı A fazına yavaş yavaş karıştırıcı altında ilave edilir.

2 Faz birbiri ile tamamen karıştıktan sonra C fazı A+B fazına ilave edilir,

sonra D fazı ilave edilerek proses tamamlanır,

Bitmiş ürün pH'ı 7 olmalıdır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

E.D.T.A

EDTA çeşitlerinin en önemli özelliği kompleks yapma kapasitesinin yüksek oluşu ve hidrolize karşı direnç göstermesidir. Ayrıca kompleksin, yükselen sıcaklıkta alkali ortamda kararlı olduğu da önem taşır. Deterjanlarda EDTA çeşitlerinin en önemli fonksyonu perborat ve perkarbonat ağartmasını kararlı yapmaktır. Dekompozisyonu katalizeyen ağır metallerin eser miktarlarının engellemek için % 0,5-0,1 kadar az gereklidir. Sabun:EDTA kalıp sabuna, tuvalet sabunlarına, ve traş sabunlarına renk kaybı ve küf (ekşime, kokma) oluşumunu önlemek amacıyla eklenebilir. Kozmetik ve tuvalet malzemeleri: Temizleyici ve yağ gidericiler:EDTAnın çözünürlüğü ve hidrolize karşı direnci, onu endüstriyel ve kurumsal temizleyici ve yağ gidericilerde kullanışlı yapar. Su taşıyan kalıntıların, temizlenmiş yüzeye yerleşmesini engeller ve boru,nozzle ve tanklarda pul oluşumunu önler. Ayrıca, temizleme prosesinin tamamı boyunca deterjanlıklarını ilerleten yüzey aktiflerle etkileşim içindedirler. EDTA çeşitleri öyle çözünürlerdir ki, birçok formülasyonlarda bulunan fosfatların tamamını veya birkaçının yerini almak için kulanılır. EDTA çeşitleri, emülsiyonlara(yağlayıcı, parlatıcı dahil), su sertliği ve polivalent metal iyonlarının etkisini en aza indirmek için katılabilir.

ACULYN 28

Anyonik polimer. Kıvam verme, askıda tutma sağlar. Transparanlığı en yüksek polimerdir. Askıda tutma kapasitesi yüksek değil. Kıvam amaçlı tüm saç şekillendiricilerinde özellikle saç jölesinde kullanılır. Diğer aculyn ler İle karıştırılarak farklı görünüşler elde edilebilir.

MONO PROPILEN GLIKOL (USP)

Kozmetikte ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma etkisi, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak.

GLİSERİN (PHARMA)

Gliserin cilt bakım formülasyonlarında en önemli ve en yaygın olarak kullanılan maddelerden biridir. Suda çözünen, kokusuz, renksiz, doğal nemlendirici olan gliserin, yaygın olarak nemlendirici, çözücü veya yağlayıcı olarak kullanılır.

TEQGUARD PC

Modern cilt bakımı konsepti.Teqguard PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Teqguard PC hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Teqguard pc etkisi.

TRIETHANOLAMIN (TEA)

Asitlerin nötralizasyonlarında kullanılır, pH ayarlayıcı. Bulaşık deterjanlarında (LABSA miktarına bağlı olarak değişir), Saç jölesinde (%0,5-0,9), Kremlerde (pH 5,5-6 olacak şekilde) kullanılır.

UCON Fluid AP

APDO ,duş jeli, renkli kozmetik ve güneş kremlerinde kullanılacak katı maddelerin dispersyonu amaçlı kullanılır.

TEQOIL MCT

Modern kozmetik uygulamalar için geleneksel, orta boy yayıcı yumuşatıcı olan trigliserit. Ortalama molekül ağırlığı ve yayılma değeri olan berrak, hafif sarımsı, polar, kokusuz bir yağdır.

MATRICARIA EXTRACT

Saç ve cilt üzerinde yumuşatma ve anti inflamasyon etkisi sayesinde yüz toniği, temizleme ürünleri, saç bakımı ce güneş bakımı ürünlerinde kullanılır.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya