Anasayfa / FORMÜLLER / Inca Inchi Missel Su

Inca Inchi Missel Su Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1183


Hassas ciltlerin günlük temizliğini gerçekleştirir ve makyajın temizlenmesine yardımcı olur. Içeriğindeki miseller kirlerin mikroemülsiyonunu gerçekltirirken, cilt dengesinin korunmasına destek olur. Yatıştırıcı aktif ajanları ve yağlar sayesinde cilt temizliği sonrasında oluşabilecek tahrişi önlemede etkili olmayı hedefler.


Print

Inca Inchi Missel Su

Hassas ciltlerin günlük temizliğini gerçekleştirir ve makyajın temizlenmesine yardımcı olur. Içeriğindeki miseller kirlerin mikroemülsiyonunu gerçekltirirken, cilt dengesinin korunmasına destek olur. Yatıştırıcı aktif ajanları ve yağlar sayesinde cilt temizliği sonrasında oluşabilecek tahrişi önlemede etkili olmayı hedefler.

Özellikler

Görünüm: likit

pH: 5.5-6

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
DEİYONİZ SU Water 86.50
E.D.T.A Etilen Diamin Tetraasetik Asit Şelatlama Ajanı 0.20
ELOTANT MILCOSIDE 101 Caprylyl / Capryl Glucoside 2. Yüzey Aktif 1.00
AQUAXYL Xylitylglucoside & Anhydroxylitol & Xylitol Aktif Madde 3.00
GLİSERİN (PHARMA) Glycerine pharam grade Yağlandırıcı; Humektan 2.00
MONO PROPILEN GLIKOL (USP) Mono propilen glikol USP (E1520) Yağlandırıcı; Humektan 1.00
TEQOIL 767 PEG-6-Caprylic/Capric Glycerides Yağlandırıcı; Humektan 0.70
COSMACOL NII 9 C12-13 Pareth-9 Solvent; Çözücü 0.40
TEQGUARD PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 0.80
AQUASIL OIL -INCA INCHI Inca inci oil water soluable Yağlandırıcı; Humektan 4.00
ESANS Fragrance 0.40

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Deiyonize su alınır .Ed.ta ilavesi yapılır çözülünceye kadar karıştırılır.Daha sonra yüzey aktif ve yağlandırıcılar ilavesi yapılır. Aquasil oıl ınca ınchı ilavesi yapılmadan önce ph 7 ´ye ayarlanmalı Aquasıl oıl ınca ınchı çözülünceye kadar karıştırılmalı daha sonra diğer ham maddeler ilave edilir, proses tamamlanır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

E.D.T.A

EDTA çeşitlerinin en önemli özelliği kompleks yapma kapasitesinin yüksek oluşu ve hidrolize karşı direnç göstermesidir. Ayrıca kompleksin, yükselen sıcaklıkta alkali ortamda kararlı olduğu da önem taşır. Deterjanlarda EDTA çeşitlerinin en önemli fonksyonu perborat ve perkarbonat ağartmasını kararlı yapmaktır. Dekompozisyonu katalizeyen ağır metallerin eser miktarlarının engellemek için % 0,5-0,1 kadar az gereklidir. Sabun:EDTA kalıp sabuna, tuvalet sabunlarına, ve traş sabunlarına renk kaybı ve küf (ekşime, kokma) oluşumunu önlemek amacıyla eklenebilir. Kozmetik ve tuvalet malzemeleri: Temizleyici ve yağ gidericiler:EDTAnın çözünürlüğü ve hidrolize karşı direnci, onu endüstriyel ve kurumsal temizleyici ve yağ gidericilerde kullanışlı yapar. Su taşıyan kalıntıların, temizlenmiş yüzeye yerleşmesini engeller ve boru,nozzle ve tanklarda pul oluşumunu önler. Ayrıca, temizleme prosesinin tamamı boyunca deterjanlıklarını ilerleten yüzey aktiflerle etkileşim içindedirler. EDTA çeşitleri öyle çözünürlerdir ki, birçok formülasyonlarda bulunan fosfatların tamamını veya birkaçının yerini almak için kulanılır. EDTA çeşitleri, emülsiyonlara(yağlayıcı, parlatıcı dahil), su sertliği ve polivalent metal iyonlarının etkisini en aza indirmek için katılabilir.

ELOTANT MILCOSIDE 101

Noniyonik, doğal, iritasyonu düşük, EO , PEG içermeyen yüzey aktif. Tüm doğal ve iritasyonu düşük ürünlerde kullanılır. Alkaliye dayanıklıdır. Banyo ürünleri, bebek şampuanları, yüz temizleme jellerinde kullanılır.

AQUAXYL

Tüm cilt katmanları boyunca nem dolaşımı ve hiyalüronik asidin arttırılması için 3D hidratasyon sağlar. 24 saat içinde su kaybını sınırlayarak cilt bariyeri güçlendirilir. 28 günde daha yumuşak pürüzsüz bir cilt sağlar. Özel anti dehidrasyon kalkanı sayesinde su kayıplarını azaltılır. Koruyucu içermez.

GLİSERİN (PHARMA)

Gliserin cilt bakım formülasyonlarında en önemli ve en yaygın olarak kullanılan maddelerden biridir. Suda çözünen, kokusuz, renksiz, doğal nemlendirici olan gliserin, yaygın olarak nemlendirici, çözücü veya yağlayıcı olarak kullanılır.

MONO PROPILEN GLIKOL (USP)

Kozmetikte ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma etkisi, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak.

TEQOIL 767

PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides , Yüzey aktif maddelerin çözünürlüğünü artıran suda çözünen bir yağdır. İyi bir geri yağlandırıcıdır.Cilt temizliğinde, şampuanlarda, duş jeli ,sıvı sabun v.s ürünlerde çözücü olarak kullanılabilir .

COSMACOL NII 9

Çözücü etkili yüzey aktif. parfüm ve diğer yağların su içeren kozmetik formülasyonlarında çözülmesi için kullanılan bir emülgatör. Saç bakımı,cilt bakımında kullanılır

TEQGUARD PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

AQUASIL OIL -INCA INCHI

Inca Inchi, özellikle köpürmeme ve hafif temizleme özelliğiyle, losyon temizlemek için üretilmiştir. Ayrıca inca inchi yağı doğal olarak yenilenen (omega-3 ve -6), iyileştirme ve cilt esnekliği faaliyetlerine sahiptir. İçerdiği emülgatörler sayesinde suda çözünmektedir.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya