Anasayfa / FORMÜLLER / Indoor Anti-Pollution Cream

Indoor Anti-Pollution Cream Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1184


Soğuk Proses üretimi ile zamandan tasarruf sağlar.


Print

Indoor Anti-Pollution Cream

Soğuk Proses üretimi ile zamandan tasarruf sağlar.

Özellikler

Görünüm: Beyaz,Krem

pH: 6-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
DEIYONIZE SU Aqua 89.50
FLOCARE PSD 30 Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Kıvamlaştırıcı 1.50
SOLIBERINE PHYTOBIOACTIVE Aktif Madde 1.50
COSMACOL OE Dicaprylyl Ether Yağlandırıcı; Humektan 1.00
ISOFOL 20N Octyldodecanol Yağlandırıcı; Humektan 3.00
ESANS Kimyasal Adı 0.40
GLİSERİN (PHARMA) Glycerine pharam grade Yağlandırıcı; Humektan 1.00
TEQGUARD PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.00
E.D.T.A Etilen Diamin Tetraasetik Asit Şelatlama Ajanı 0.10
Hammade Adı Kimyasal Adı 1.00

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Deiyonize su alınır . ed.ta ilavesi yapılır çözülünceye kadar karıştırılır. daha sonra gliserin ilavesi yapılır. Karıştırıcı yüksek devirde iken Flocare PSD 30 eklenir ve kıvam alıncaya kadar karıştırılır.Daha sonra Soliberine ilave edilir, çözüldükten sonra koruyucu ve esans ilavesi yapılıp proses sonlanır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

FLOCARE PSD 30

Çok çeşitli pH seviyelerinde toz halinde etkili anyonik kıvam verici polimer. Kozmetik emülsiyonlara veya krem jelleri stabil ve emülsiye etmek için kullanılır, ve yumuşak bir cilt hissi sağlar. soğuk ve sıcak prosesde kullanılabilir. yüzey aktif maddeler ile kombinasyon halinde kullanılabilir. 3-11 pH aralığında kullanılır. yapışkan ve yağlı olmayan bir cilt hissi verir. Polimer Reoloji Değiştirici Stabilizatör-Viskozite kıvamlaştırıcı

SOLIBERINE

Fenilpropanoidler bakımından zengindir. Cildi ışı ışınların, UV ışınlarının, kızılötesi ışınların ve mavi ışığın zararlı etkilerine karşı korur. MEKANİZMALAR: Kaynağa bakılmaksızın birçok ışın türünü emerek ve oksidatif stres oluşturan aşırı ROS üretimini engelleyerek pek çok yararlar sağlar. Hücresel detoksifikasyonu uyarır, serbest radikalleri ve iltihaplı aracıları azaltır. KOZMETİK YARARLARI: Cildin gençliğini, kalitesini ve parlaklığını korur, kızarıklık, kuruluk, erken yaşlanma ve yaşlanma lekelerinden korur.

COSMACOL OE

Emollient, kremlerde ve losyonlarda kullanılabilecek uçucu geri yağlandırıcı. Hafif bir yağ olarak parlaklık için kullanılabilir. Yayılma ve dispersyon etkisi yüksektir. Yüksek ve düşük ph stabilizesi vardır saç bakımı, cilt bakımı, renkli kozmetik ürünlerinde kullanılır.

ISOFOL 20N

Emollient yağlandırıcı, dogal wax esterleri gibi losyon ve kremlerde kullanılan yağlandırıcı. Krem ve losyon. İyi bir piğment ıslatma özelliği vardır. Yapışkanlık azaltıcı ve kuru ve iyi bir cilt hissiyatı sağlar.

GLİSERİN (PHARMA)

Gliserin cilt bakım formülasyonlarında en önemli ve en yaygın olarak kullanılan maddelerden biridir. Suda çözünen, kokusuz, renksiz, doğal nemlendirici olan gliserin, yaygın olarak nemlendirici, çözücü veya yağlayıcı olarak kullanılır.

TEQGUARD PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

E.D.T.A

EDTA çeşitlerinin en önemli özelliği kompleks yapma kapasitesinin yüksek oluşu ve hidrolize karşı direnç göstermesidir. Ayrıca kompleksin, yükselen sıcaklıkta alkali ortamda kararlı olduğu da önem taşır. Deterjanlarda EDTA çeşitlerinin en önemli fonksyonu perborat ve perkarbonat ağartmasını kararlı yapmaktır. Dekompozisyonu katalizeyen ağır metallerin eser miktarlarının engellemek için % 0,5-0,1 kadar az gereklidir. Sabun:EDTA kalıp sabuna, tuvalet sabunlarına, ve traş sabunlarına renk kaybı ve küf (ekşime, kokma) oluşumunu önlemek amacıyla eklenebilir. Kozmetik ve tuvalet malzemeleri: Temizleyici ve yağ gidericiler:EDTAnın çözünürlüğü ve hidrolize karşı direnci, onu endüstriyel ve kurumsal temizleyici ve yağ gidericilerde kullanışlı yapar. Su taşıyan kalıntıların, temizlenmiş yüzeye yerleşmesini engeller ve boru,nozzle ve tanklarda pul oluşumunu önler. Ayrıca, temizleme prosesinin tamamı boyunca deterjanlıklarını ilerleten yüzey aktiflerle etkileşim içindedirler. EDTA çeşitleri öyle çözünürlerdir ki, birçok formülasyonlarda bulunan fosfatların tamamını veya birkaçının yerini almak için kulanılır. EDTA çeşitleri, emülsiyonlara(yağlayıcı, parlatıcı dahil), su sertliği ve polivalent metal iyonlarının etkisini en aza indirmek için katılabilir.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya