Anasayfa / FORMÜLLER / Sakal Argan Bakım Balsamı

Sakal Argan Bakım Balsamı Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1208


Sakal balsamı sakalınızı yumuşatır, kırıkları tamir eder. Duşta uygulama yapıp beklettikten sonra durulayabilirsiniz.


Print

Sakal Argan Bakım Balsamı

Sakal balsamı sakalınızı yumuşatır, kırıkları tamir eder. Duşta uygulama yapıp beklettikten sonra durulayabilirsiniz.

Özellikler

Görünüm: Opak.pasta

pH: 5.5-6

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A DEİYONİZ SU DEİYONİZ SU 89.10
A FLOCARE PSD 30 Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Kıvamlaştırıcı 1.30
A EGX 292 COMPLEX HAIR STRENGTH Urtica Dioica Leaf Extract (Nettle), Cimicifuga Racemosa Root Extract (Black cohosh), Lepidium Meyenii Root Extract (Maca); Sylibum Marianum Seeds Extract (Milkthistle)Butylene Glycol, Aqua, Aktif Madde 2.00
A GLİSERİN (PHARMA) Glycerine pharam grade Yağlandırıcı; Humektan 2.00
B SHEA BUTTER Shea butter Yağlandırıcı; Humektan 0.60
B AQUASIL OIL -ARGAN Argan Oil water soluable Yağlandırıcı; Humektan 0.80
B TEQWAX 8104 W Beeswax White Kıvamlaştırıcı 1.00
B TEQFEEL 100 Dimethicone Kondisyoner 1.00
C AQUA FRESH - Symrise 11125694 / 15 ESANS 1.00
C TEQGUARD EHGP Ethylhexylglycerin ;Phenoxyethanol Koruyucu 0.90

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazı deiyonize su alınır.Karıştırıcı altın yüksek devirde Flocare PSD 30 ilavesi yapılır .Karışım homojen olduktan sonra A fazında bulunan diğer ham maddeler sırası ile ilave edilir. B fazı kendi için de 50-55 dereceye ısıtılır.B fazı A fazına karıştırıcı altın da yüksek devir de ilave edilir.daha sonra C fazı ilave edilir .Proses sonlanır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

FLOCARE PSD 30

Çok çeşitli pH seviyelerinde toz halinde etkili anyonik kıvam verici polimer. Kozmetik emülsiyonlara veya krem jelleri stabil ve emülsiye etmek için kullanılır, ve yumuşak bir cilt hissi sağlar. soğuk ve sıcak prosesde kullanılabilir. yüzey aktif maddeler ile kombinasyon halinde kullanılabilir. 3-11 pH aralığında kullanılır. yapışkan ve yağlı olmayan bir cilt hissi verir. Polimer Reoloji Değiştirici Stabilizatör-Viskozite kıvamlaştırıcı

GLİSERİN (PHARMA)

Gliserin cilt bakım formülasyonlarında en önemli ve en yaygın olarak kullanılan maddelerden biridir. Suda çözünen, kokusuz, renksiz, doğal nemlendirici olan gliserin, yaygın olarak nemlendirici, çözücü veya yağlayıcı olarak kullanılır.

EGX 292 COMPLEX HAIR STRENGTH

EGX 292 saç gücü, saç gücünü artırmak için sinerjik yetenekleri için bitkileri birleştiren çok fonksiyonlu bir botanik komplekstir. Saçtaki tüm olumsuz etkilere karşı savaşır (kepek, dökülme, kaşıntı, incelme.) Şampuan ürünlerinde sıklıkla kullanılır. Cildi arındırır, kafa derisi sebumunu düzenler ve ampul saç sağlığını güçlendirir, sağlıklı ve güzel bir saç şaftının büyümesini sağlar. Bu ürün sebum dengesizliğini, kepeği, kafa derisi kaşıntısını, donuk saçları ve saç dökülmesini önleyen uygulamalar için önerilir.

TEQWAX 8104 W

Bağlayıcı, cilt hissiyatını artırma, film oluşturma, saça ve cilde kondisyon verme amacı ile kıvamlı kozmetik ürünlerinde kullanılır. Özellikle cildin nemini artırır. İritasyon düşürür. Ruj, maskara, krem, losyon, deo stick, saç waxı, fondöten, depilasyon da kullanılır. Organik versyonu vardır.

AQUASIL OIL -ARGAN

Argan özellikle cilt bakımı için köpük bırakmayan ve düşük temizleme özellikli maskeleme maskesi olarak tasarlanmıştır. Cildin yeniden canlandırılması, cilt bariyeri restorasyonu ve nemlendirme faaliyetlerine sahiptir. Karıştırıldığı emülgatörler sayeinde suda çözünür. Argan yağı unsaponifiables, tokoferoller ve E vitamini açısından çok zengindir. cildin kurumasına ve yaşlanmasına karşı savaşmak için ideal olan aktif yağdır. Tırnakları güçlendirmek için de mükemmeldir. Fonksiyonlar: kırık önleme, kırışıklık önleme, antioksidan, yumuşatıcı, nemlendirici, sertleştirme, anti-akne, egzama tedavisi, ve yanıklar tedavi amaçlı kullanılır.

SHEA BUTTER

Nemlendirme özelliği vardır. Cilt hissini arttırır. Anti inflammatuar etkisi vardır. Karite yağı (shea butter), Afrika?da yetişen karite ağacının cevizlerinden elde edilen, uçuk sarı veya fildişi rengi bir yağdır. Dünya üzerinde bilinen en güçlü doğal nemlendiricilerden biridir. Genelde kozmetikte kullanılır. Shea yağı yenebilir, dolayısıyla yemeklerde de kullanılabilir. Örneğin bazı çikolatalar içinde, kakao yağı yerine kullanıldığı olur. Vücut sıcaklığında eridiğinden dolayı, deri tarafından kolayca emilir ve yağlı bir his bırakmaz.

TEQFEEL 100

Mükemmel yumuşaklık,yumuşak-kaygan-ipeksi bir his,şampuanlar için iyileştirici etki,parlaklık. Cilt koruyucu,güneş kremi,makyaj,losyon,şampuan,saç spreyi,yosun modellemesi,renkli kozmetik de kullanılır.

TEQGUARD EHGP

Tüm kozmetik ürünlerinde kullanılabilecek geniş spektrumlu koruyucudur. Güvenli bir koruyucu olup bakteri, maya ve mantara karşı etkilidir. tüm cilt bakım ürünlerinde durulanan ve durulanmayan kullanılabilir. Paraben, Formaldehit ve CIT/MIT içermez. Sıvı kozmetik koruyucu ıslak mendil ve hassas uygulamalar için uygundur. Bu hafif sıvı karışımı şeffaf jeller için ideal bir çözümdür ve hidroliz, sıcaklık ve pha karşı kararlıdır

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya