Anasayfa / FORMÜLLER / Sıkılaştırıcı yağ

Sıkılaştırıcı yağ Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 994


içeriğinde bulunan aktif sayesinde kolajen liflerinin kasılması,dermal liflerin enzimatik parçalanma ve serbest radikal etkisinden korunmasını sağlar


Print

Sıkılaştırıcı yağ

içeriğinde bulunan aktif sayesinde kolajen liflerinin kasılması,dermal liflerin enzimatik parçalanma ve serbest radikal etkisinden korunmasını sağlar

Özellikler

Görünüm: şeffaf likit

pH: 6-7

Stability: parfümünüz ile stabilite yapınız

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A TRIETHANOLAMIN (TEA) Triethanolamin (TEA) pH Ayarlayıcı 0.15
A SEPILIFT DPHP Dipalmitoyl hydroxyproline Aktif Madde 0.50
A TEQSORB T 20P Polysorbat-20 Solvent; Çözücü 5.00
A LANOL 99 Isononyl Isononate Yağlandırıcı; Humektan 81.75
B TEQFEEL 100 Dimethicone Kondisyoner 5.00
B TEQFEEL D5 Cyclopentasiloxane Silikonlar 7.50
FAZ ESANS FRAGRANCE Kullanımı

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

SEPILIFT DPHPyi A fazı içinde 90 ° Cde 30 dakika boyunca eritin. Karıştırırken karışımı 50 ° Cde soğutun. Sürekli karıştırma altında kalan malzemeleri art arda ekleyin.Formül Phı 6 olmalıdır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

SEPILIFT DPHP

DPHP, kolajenin ana maddesi hidroksiproline içeriğiyle kırışık düzeltme için tercih edilen bir maddedir. Üçlü sıkılaştırma etkisi (kollajen lifi daralması, dermal destekleyici doku koruması, anti-radikal etki) sağlarken nemlendirme için çalışan genel bir anti-aging aktif bileşen DPHP dudak dolgunlaştırmada da etkilidir. Bu ürünün Ecocert geçerliliği vardır.

TRIETHANOLAMIN (TEA)

Asitlerin nötralizasyonlarında kullanılır, pH ayarlayıcı. Bulaşık deterjanlarında (LABSA miktarına bağlı olarak değişir), Saç jölesinde (%0,5-0,9), Kremlerde (pH 5,5-6 olacak şekilde) kullanılır.

LANOL 99

Yumuşak, hafif hissiyatı olan hızlı yayılan tüm yağlar ile ve silikonlar ilekolay karışabilen sıvı yağ.

TEQSORB T 20P

Kozmetik ürünerinde emülgatör, çözücü, yüzey aktif ve ıslatma ajanı olarak kullanılır. Polisorbat 20. Bir çözücü olarak işlev görür ve berrak sulu çözeltiler, cilt bakım kremleri ve losyonlar için uygundur. Bu ürün 16.7 HLB değerine sahiptir.

TEQFEEL 100

Mükemmel yumuşaklık,yumuşak-kaygan-ipeksi bir his,şampuanlar için iyileştirici etki,parlaklık. Cilt koruyucu,güneş kremi,makyaj,losyon,şampuan,saç spreyi,yosun modellemesi,renkli kozmetik de kullanılır.

TEQFEEL D5

Kullanımı ve yayılması kolaydır, cilde ve saça yumuşak ve kaygan bir his verir ve buharlaşmadan sonra kalıntı bırakmaz. Ayrıca yüzey gerilimini azaltabilir ve pigmentleri iyi dağıtmaya yardımcı olabilir. Taşıyıcı baz ve çözücü olarak kullanılan uçucu bir silikondur. Antiperspiranlar, deodorantlar, saç spreyleri, temizlik kremleri, cilt kremleri, losyonlar ve sopa ürünleri, banyo yağları, güneş ve tıraş ürünleri, makyaj ve tırnak cilalarında kullanılabilir

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya