Anasayfa / FORMÜLLER / Kıvamlı Güneş Yağı 30 SPF

Kıvamlı Güneş Yağı 30 SPF Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1282


Kıvamlı yapısı ile kullanımı kolay güneş yağı formülü.


Print

Kıvamlı Güneş Yağı 30 SPF

Kıvamlı yapısı ile kullanımı kolay güneş yağı formülü.

Özellikler

Görünüm: şeffaf,viskoz

pH: 5.5-6.5

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
COSMACOL EBL C12-15 Alkyl Benzoate Yağlandırıcı; Humektan 24.00
ISOFOL 20N Octyldodecanol Yağlandırıcı; Humektan 24.00
TEQOIL MCT Caprylic/Capric Triglyceride Yağlandırıcı; Humektan 23.00
ETHOCELL STD 100 Ethylcellulose Kıvamlaştırıcı 3.00
TEQ UV AB Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone) UV Filitre 4.50
TEQ OMC Octinoxate, Octyl methoxy-cinnamate (OMC) UV Filitre 8.00
TEQ UV HMS Homosalate UV Filitre 7.00
TEQ UV CRY Octocrylene UV Filitre 6.00
ESANS Fragrance 0.50

Uyarılar

Viskozite 4 spd - 12 rpm :2500-3500 cp


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Formülasyon da bulunan yağlar karıştırılır.Karıştırıcı altın da ETHOCELL ilavesi yapılıp 80 dereceye kadar ısıtılır. ETHOCELL çözülünceye kadar sıcaklık stabil tutulur.ETHOCELL tamamen çözüldükten sonra filtreler sırası ile ilave edilir.Homojen bir karışım elde edilince sıcaklık 40 dereceye ulaşınca esans ilavesi yapılır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

COSMACOL EBL

Çok işlevli yumuşatıcı, bir ıslatıcı ve dağıtıcı madde olarak işlev görür, yayılabilir ve çok hafif bir dokunuş sağlar. Dispers UV filtreleri ve pigmentler için özellikle uygundur. Güneş koruyucu filtreler için mükemmel solventin bir sonucu olarak, bu ürün çok çeşitli kozmetik formülasyonlarda kullanılabilir.

ISOFOL 20N

Emollient yağlandırıcı, dogal wax esterleri gibi losyon ve kremlerde kullanılan yağlandırıcı. Krem ve losyon. İyi bir piğment ıslatma özelliği vardır. Yapışkanlık azaltıcı ve kuru ve iyi bir cilt hissiyatı sağlar.

TEQOIL MCT

Modern kozmetik uygulamalar için geleneksel, orta boy yayıcı yumuşatıcı olan trigliserit. Ortalama molekül ağırlığı ve yayılma değeri olan berrak, hafif sarımsı, polar, kokusuz bir yağdır.

ETHOCELL STD 100

Std 100, 90-110 cps viskozite aralığında yağ kalınlaştırıcı ve film oluşturucu bir maddedir. Çok yönlülüğü ve geniş bir yağ yelpazesiyle yüksek uyumlulukları vardır. Std 100 film oluşturucu özellikleri, yağ özelliklerinden en iyi şekilde yararlanılmasını sağlayan basit yağ karışımlarına kıyasla daha uzun ömürlü faydalar sağlar.

TEQ UV AB

UVA koruması sağlayan Avobenzondan oluşan güneşten koruyucu bir ajandır. Kristal toz zayıf bir aromaya sahiptir ve suda çözünmez, ancak sıcak metanolde çözünebilir. Cilt ve güneş bakım hazırlığı için UV-B filtreleri ile kombine edilebilir. Koruyucu saç bakımı formülasyonu için de kullanılabilir. Ürünleri foto-oksidasyona karşı korur. Bu ürün kişisel bakım ve kozmetik ürünlerinde günlük cilt ürünlerinde% 1-2, güneşten koruyan ürünlerde% 2-3 dozaj seviyesinde kullanılabilir.

TEQ OMC

OMC, kokusuzdur ve açık sarı yağlı sıvı olan ve etanol, propilen glikol, izo-propanol içinde çözünür olan bir Oktil metoksisinamat olup. OTC güneş koruma ürünlerinde kullanılan bir UVB Kategori 1 güneş koruyucusudur. Mükemmel bir tolerans ve istikrar ile cildin yaşlanmasına neden olan güneş ışınlarına karşı koruyucudur

TEQ UV HMS

Etkili bir UVB emicidir. Yağda çözünür bu nedenle su geçirmez güneş kremlerinde kullanılabilir. Kategori 1 güneşten koruyucu ve % 15 maksimum konsantrasyonda kullanılır.

TEQ UV CRY

Octocrylene UVB koruma sağlar Octocryleneden oluşan bir güneş koruma maddesidir. Karakteristik acı bademe yakın kokusu vardır. Berrak, viskoz sıvı çok iyi koruma potansiyeli ve viskoz güneş kremleri için mükemmel çözülebilir yağdır. Max.%10 kullanımı vardır. Bu ürün su geçirmez ve su itici formülasyonları için iyidir.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya