Anasayfa / FORMÜLLER / Köpüren Maske

Köpüren Maske Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1329


Kabarcık maskesi gözenek temizleme ve siyah nokta temizlemesi için hızlı bir şekilde köpürür.


Print

Köpüren Maske

Kabarcık maskesi gözenek temizleme ve siyah nokta temizlemesi için hızlı bir şekilde köpürür.

Özellikler

Görünüm: şeffaf.viskoz

pH: 6-6.5

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
DEİYONİZ SU WATER 63.80
ACULYN EXCEL Acrylates Copolymer Kıvamlaştırıcı 8.00
TEQPON SE Disodium Laureth Sulfosucsinate 2. Yüzey Aktif 5.00
TEQIN B 30 Coco Amido Propyl Betain % 35 2. Yüzey Aktif 5.00
MONO PROPILEN GLIKOL (USP) Mono propilen glikol USP (E1520) Yağlandırıcı; Humektan 3.00
ELOTANT MILCOSIDE 302 Decyl Glucoside 1. Yüzey Aktif 3.00
TEQPON D Disodium Coco Ampho Diacetat 1. Yüzey Aktif 2.00
GLİSERİN (PHARMA) Glycerine pharam grade Yağlandırıcı; Humektan 1.50
TEQ HE Peg 7 Glyceryl Cocoate Yağlandırıcı; Humektan 1.00
TEQSORB T 20P Polysorbat-20 Solvent; Çözücü 0.70
D-PANTENOL d-Pantenol %75W (Provitamin B5) Aktif Madde 0.50
E.D.T.A Etilen Diamin Tetraasetik Asit Şelatlama Ajanı 0.10
TEQGUARD BDP Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroxyacetic Asit Koruyucu 1.00
ALOE VERA 10X, 40X, 100X Aloe vera barbendis Aktif Madde 0.20
COSMELENE OF CHAMOMILE Water (and) Propylene Glycol (and) Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract Aktif Madde 0.20
AE COSMOFLUAR 61 Methyl perfluorobutly and methyl perfluoroisobutyl ether 5.00

Uyarılar

Dolum işlemi vakum altın da olmalıdır.


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Deiyoniyonize su alınır içerisine aculun excel ilavesi yapılıp çözülünceye kadar karıştırılır.Tamammen karıştık tan sonra nötralize işlemi yapılır ph 7-8 yükseltilir.daha sonra yüzey aktifler sırası ile ilave edilir.tamamen homojen bir karışım olduktan sonra kalan diğer ham maddeler sırası ile ilave edilir. son olarak koruyucu ve AE COSMOFLUAR 61 ilavesi yapılıp ph ayarlanılır  proses sonlanır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

ACULYN EXCEL

Temizlik ürünlerinde kıvam ve askıda tutma amaçlı kullanılan polimer. Düşük pH larda askıda tutar ve transparan özellik verir. Yeni jenerasyon koruyucuların ph aralıklarına uygundur.

TEQPON SE

Anyonik, iritasyonu düşürücü, sülfat içermeyen, EO, PEG içermeyen, köpük artırıcı, ıslatıcı dispersan özelliğine sahip yüzey aktif madde. Şampuan, bebek şampuanı, duş jelinde kullanılır.

TEQIN B 30

Amfoterik, iritasyon düşürücü, yumuşak temizleme etkisi olan ikincil yüzey aktif madde. Ayrıca, ürün sert ve yumuşak suda mükemmel köpük özelliklerine sahiptir. B30, şampuanlar, duş ve köpük banyoları ve sıvı sabunlar gibi cilt ve saç temizliği için tüm ürünlerde çok hafif amfoterik yüzey aktif madde olarak kullanılır

MONO PROPILEN GLIKOL (USP)

Kozmetikte ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma etkisi, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak.

ELOTANT MILCOSIDE 302

Bu yüzey aktif maddenin elektriksel bir yükü yoktur, bu da suyun sertliğinin deaktivasyona karşı direncini arttırır. Ürün, çamaşır yıkama ürünleri, ev temizlik ürünleri ve el bulaşık yıkama sıvılarında kullanılan mükemmel bir yağ sökücüdür. Yeni nesil çevre dostu yüzeyaktiftir. Doğal kaynaklardan elde edilen yağ alkolü ve glikozdan türetilmiştir, böylece, biyolojik olarak parçalanabilir. Düşük toksisitesi, düşük tahriş ve birçok mükemmel yüzey aktif performansından dolayı, deterjanlarda, kişisel bakım ürünlerinde, kozmetik ürünlerinde ve zirai kimyasal maddelerde kullanılır.

TEQPON D

Amfoterik, iritasyon düşürücü birincil veya ikincil yüzey aktif. Şampuan, bebek şampuanı, yüz temizleme jellerinde kullanılır.

GLİSERİN (PHARMA)

Gliserin cilt bakım formülasyonlarında en önemli ve en yaygın olarak kullanılan maddelerden biridir. Suda çözünen, kokusuz, renksiz, doğal nemlendirici olan gliserin, yaygın olarak nemlendirici, çözücü veya yağlayıcı olarak kullanılır.

TEQ HE

Şampuan, duş jeli, sıvı sabunlarda geri ya?land?r?c? olarak kullan?lan emollient gliserol etoksilat elde edilen bir esterdir. Bu şampuan, duş jelleri ve banyo köpüğü formülasyonları için, berrak, açık sarı renkli bir hidrofilik yumuşatıcı ve uçucu yağlar ve kokular ve O / W emülsiyonları, kremler ve losyonlar için bir ko-emülsiyonlaştırıcı için bir çözünürlük güçlendirici.

TEQSORB T 20P

Kozmetik ürünerinde emülgatör, çözücü, yüzey aktif ve ıslatma ajanı olarak kullanılır. Polisorbat 20. Bir çözücü olarak işlev görür ve berrak sulu çözeltiler, cilt bakım kremleri ve losyonlar için uygundur. Bu ürün 16.7 HLB değerine sahiptir.

D-PANTENOL

Derideki iritasyon, kepek gibi cilt problemlerine karşı kullanılan vitamin. Şampuan, Jöle, Krem, Duş jeli, Islak mendil, Pişik kremi gibi ürünlerde %0,1-0,3 kullanılır.

E.D.T.A

EDTA çeşitlerinin en önemli özelliği kompleks yapma kapasitesinin yüksek oluşu ve hidrolize karşı direnç göstermesidir. Ayrıca kompleksin, yükselen sıcaklıkta alkali ortamda kararlı olduğu da önem taşır. Deterjanlarda EDTA çeşitlerinin en önemli fonksyonu perborat ve perkarbonat ağartmasını kararlı yapmaktır. Dekompozisyonu katalizeyen ağır metallerin eser miktarlarının engellemek için % 0,5-0,1 kadar az gereklidir. Sabun:EDTA kalıp sabuna, tuvalet sabunlarına, ve traş sabunlarına renk kaybı ve küf (ekşime, kokma) oluşumunu önlemek amacıyla eklenebilir. Kozmetik ve tuvalet malzemeleri: Temizleyici ve yağ gidericiler:EDTAnın çözünürlüğü ve hidrolize karşı direnci, onu endüstriyel ve kurumsal temizleyici ve yağ gidericilerde kullanışlı yapar. Su taşıyan kalıntıların, temizlenmiş yüzeye yerleşmesini engeller ve boru,nozzle ve tanklarda pul oluşumunu önler. Ayrıca, temizleme prosesinin tamamı boyunca deterjanlıklarını ilerleten yüzey aktiflerle etkileşim içindedirler. EDTA çeşitleri öyle çözünürlerdir ki, birçok formülasyonlarda bulunan fosfatların tamamını veya birkaçının yerini almak için kulanılır. EDTA çeşitleri, emülsiyonlara(yağlayıcı, parlatıcı dahil), su sertliği ve polivalent metal iyonlarının etkisini en aza indirmek için katılabilir.

TEQGUARD BDP

TEQGUARD® BDP Phenoxyethanol, Benzoic Acid ve DeDehydroacetic Acid kombinasyonundan yapılmış geniş spektrumlu bir aktiviteye sahip olan paraben free, formaldehit içermeyen bir koruyucu maddedir. Düşük bir toksisiteye sahip olması ile birlikte, suda çözünür.Kullanım aralığı %0,2-1,2 arasındadır.Durulanmayan ve durulanan formülasyonlarda, katyon ve anyon sistemler dahil olmak üzere çok çeşitli formüllerde uyumludur.saç bakımı, cilt bakımı, bebek ürünleri,şampuanlar,kondisyonrler gibi çok çeşitli ürünlerde kullanılabilir.pH 2 ile 7 arasındaki ürünlerde kullanılmaktadır.

ALOE VERA 10X, 40X, 100X

Tüm kozmetik ürünlerinde cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlamak amaçlı kullanılan aktif bakım maddesi. Şampuan, Sıvı sabun (%0,05-0,1), Kremlerde (%0,1-0,5)

COSMELENE OF CHAMOMILE

Cilt ve Saç ürünelrinde yumuşatma ve anti-inflamasyon sağlayan bir üründür.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya