HAMMADDELER

 Anasayfa / HAMMADDELER /NAFOL 1618 H

NAFOL 1618 H ( % 100)

Cetyl Stearyl Alcohol 50/50
O/W kremleri ve losyonları; deodorant ve antiperspirant stiklerde;şampuanlarda, balsamlarda;renkli kozmetikte kıvamlaştırıcı baz olarak kullanılır. polaritesi ortadır. Ayrıca dolgu maddesidir. Krem, losyon ve saç kremleri saç bakımı, cilt bakımı
DOĞAL :


Müşteri veya müşteri adaylarımız numune talep etmek veya sipariş vermek için kullanıcı adı ve şifre talebinde bulunmaları gerekmektedir. Detaylar ve bilgilendirme için 'customer.service@kalekimya.com' e-mail adresi üzerinden bize başvurabilirsiniz.
BRB 1840
Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya