Anasayfa / FORMÜLLER / Oksidan Krem 40 Volume

Oksidan Krem 40 Volume Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 869


Saç renginizi açmanıza yardımcı olur.


Print

Oksidan Krem 40 Volume

Saç renginizi açmanıza yardımcı olur.

Özellikler

Görünüm: Opak, Viskoz

pH: 2-3

Stability: Parfümünüz ile stabilite yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A DEİYONİZE SU Aqua 66.23
A TEQUART CETAC 29 Cetrimonium Chloride Kondisyoner 1.00
B EMULDAC AS 25 Cetearath 25 Emülgatör 1.00
B NAFOL 1618 H Cetyl Stearyl Alcohol 50/50 Kıvamlaştırıcı 0.50
B NEOWAX SX/F Cetearyl Alcohol (and) PEG-40 Castor Oil (and) Sodium Cetearyl Sulfate Emülgatör 5.00
B TEQOIL MCT Caprylic/Capric Triglyceride Yağlandırıcı; Humektan 2.00
C HİDROGEN PEROXIDE%50 Hydrogen Peroxide 24.00
C SODYUM STENNATE Sodium Stennate 0.07
C TEQPHOS 2010 HEDP -1- HYDROXYETHYLENE 1,1 DIPHOSPHONIC ACID Şelatlama Ajanı 0.20

Uyarılar

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:
1-KULLANILAN SU KESİNLİKLE FE VEYA AĞIR METAL İÇERMEMELİDİR!!!!
2-KARIŞTIRMA KAZANI VE KARIŞTIRICILAR KESİNLİKLE PASLANMAZ ÇELİK VEYA EMİN OLMAK İÇİN PLASTİK OLMALI
3-KULLANILAN AMBALAJ IŞIK GEÇİRGEN OLMAMALIDIR!!!


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A Fazındaki su  80C ye ısıtılır ve A fazındaki hammadeler teker teker ilave edilir. Homojen oluncaya kadar karıştırılır.  Ayrı bir yerde B fazı kendi içinde karıştırılır. B fazı A fazına 40 C de karıştırma altında ilave edilir. 30 C nin altında C fazı A+B fazına ilave edilir ve karıştırılır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

NEOWAX SX/F

O/W -Noniyonik emülgatör. Stabilizasyon etkisi vardır. geniş ph aralıklarına uyumludur. Özellikle peroksit içeren oksidan krem formülasyonalrında stabiliteyi artırır. Temizleme etkisi de vardır.

EMULDAC AS 25

Kozmetik ürünlerinde emülgatör. Saç, el kremleri(%0.1-0.5), O/W emülsiyonları

TEQUART CETAC 29

Saç kremlerinde ve saç bakım ürünlerinde kullanılan katyonik kondisyoner ajan. Saç losyonları, saç kremleri ve şekillendirme kremleri için antistatik fiksatiflerin imalatında kullanılır. Katyonik bir yüzey aktif madde olarak, bu ürün, örneğin saç üzerinde görünür bir film bırakmadan negatif yüklü yüzeylere emilir.

NAFOL 1618 H

O/W kremleri ve losyonları; deodorant ve antiperspirant stiklerde;şampuanlarda, balsamlarda;renkli kozmetikte kıvamlaştırıcı baz olarak kullanılır. polaritesi ortadır. Ayrıca dolgu maddesidir. Krem, losyon ve saç kremleri saç bakımı, cilt bakımı

TEQOIL MCT

Modern kozmetik uygulamalar için geleneksel, orta boy yayıcı yumuşatıcı olan trigliserit. Ortalama molekül ağırlığı ve yayılma değeri olan berrak, hafif sarımsı, polar, kokusuz bir yağdır.

TEQPHOS 2010

Metal iyonlarının kontrolü ve kompleks oluşturma özelliği vardır. Kozmetik-Detejan sanayinde, çamaşır suyu ve hipo içeren formüllerde stabilizör olarak kullanılır

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya