Anasayfa / FORMÜLLER / Vücut Bakım Yağı

Vücut Bakım Yağı Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 111


Besleyici vücut yağı, yatıştırmak ve yumuşatmak ve yumuşatmak için E vitamini ile formüle edilmiştir. Bir başkası tarafından uygulandığında daha da keyifli, kullanımı kolay bir şekilde sürülür ve tüm cilt tipleri için mükemmel bir seçenektir.


Print

Vücut Bakım Yağı

Besleyici vücut yağı, yatıştırmak ve yumuşatmak ve yumuşatmak için E vitamini ile formüle edilmiştir. Bir başkası tarafından uygulandığında daha da keyifli, kullanımı kolay bir şekilde sürülür ve tüm cilt tipleri için mükemmel bir seçenektir.

Özellikler

Görünüm: Şeffaf,Likit

pH: 5-6

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
LIKIT PARAFIN Liquid parafine Yağlandırıcı; Humektan 44.50
TEQFEEL D5 Cyclopentasiloxane Silikonlar 40.00
COSMACOL EOI C12-C13 alkyl octanoate Yağlandırıcı; Humektan 15.00
VITAMIN E Tocopherol Aktif Madde 0.50

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Likit parafin kazana alınır diğer hammaddeler sırası ile karıştırılır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

LIKIT PARAFIN

Cilde yağlılık hissi vererek nemlendirme hissiyatını artırır.

TEQFEEL D5

Kullanımı ve yayılması kolaydır, cilde ve saça yumuşak ve kaygan bir his verir ve buharlaşmadan sonra kalıntı bırakmaz. Ayrıca yüzey gerilimini azaltabilir ve pigmentleri iyi dağıtmaya yardımcı olabilir. Taşıyıcı baz ve çözücü olarak kullanılan uçucu bir silikondur. Antiperspiranlar, deodorantlar, saç spreyleri, temizlik kremleri, cilt kremleri, losyonlar ve sopa ürünleri, banyo yağları, güneş ve tıraş ürünleri, makyaj ve tırnak cilalarında kullanılabilir

COSMACOL EOI

Kremlerde, yağlarda ve losyonlarda emollient olarak kullanılır. IPM nin yeni jenerasyon muadilidir. AHA etkisi vardır. Kremler, Losyonlar, Renkli kozmetik (%1-5), Güneş kremleri (&1-10)

VITAMIN E

oksitlenebilir maddelere karşı etkili bir koruma sağlar, doğal tokoferoller bir karışımdan yapılmış kozmetik formülasyonları için bir antioksidandır. Antioksidan özellikleri dolayısıyla kozmetik ürünlerin raf ömrünü artırmak için yardımcı, renk değişimi ve kötü kokuları engeller ve ürünün kozmetik etkinliği için kaliteli ve garanti korumaya yardımcı olur. hassaslaştırıcı değildir ve genetik olarak tadil edilmiş malzeme, dioksin, ftalatlar, BSE ile ilgili malzeme ya da CMR madde ihtiva etmez.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya