Anasayfa / FORMÜLLER / Dudak Bakım Kremi 15 SPF

Dudak Bakım Kremi 15 SPF Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 1252



Print

Dudak Bakım Kremi 15 SPF

Özellikler

Görünüm: pasta

pH: 5-5.5

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A VITAMIN E Tocopherol ; Helianthus Annus [ayçiçeği] çekirdeği Yağı Aktif Madde 0.30
A CARNAUBA WAX T3 Carnauba Wax Kıvamlaştırıcı 1.50
A TEQWAX 1899 OZOKERITE Ozokerite Kıvamlaştırıcı 3.00
A TEQ UV CRY Octocrylene UV Filitre 5.00
A ISOFOL 20N Octyldodecanol Yağlandırıcı; Humektan 5.00
A TEQOIL MCT Caprylic/Capric Triglyceride Yağlandırıcı; Humektan 7.00
A TEQWAX 8104 W Beeswax White Kıvamlaştırıcı 10.00
A TEQ UV OS Ethylhexyl Salicylate UV Filitre 10.00
A VAZELİN Petrolatum 53.20
B LANOL 99 Isononyl Isononate Yağlandırıcı; Humektan 5.00

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazı kendi için de 70-80 dereceye ısıtılır ve karıştırılır.Daha sonra karıştırıcı altında B fazı ilave edilir. Homojen karışım olduğunda proses sonlanır.

 

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

TEQWAX 1899 OZOKERITE

W/O kremler, ruj, su içermeyen yağ jellerinde binder, emülgatör, viskozite ajanı, opaklaştırıcı olarak kullanılır.

TEQWAX 8104 W

Bağlayıcı, cilt hissiyatını artırma, film oluşturma, saça ve cilde kondisyon verme amacı ile kıvamlı kozmetik ürünlerinde kullanılır. Özellikle cildin nemini artırır. İritasyon düşürür. Ruj, maskara, krem, losyon, deo stick, saç waxı, fondöten, depilasyon da kullanılır. Organik versyonu vardır.

CARNAUBA WAX T3

Bitkisel bazlı gıda, kozmetik, ilaç endüstrisinde kullanılan kendisine has doğal kokusu ve tadı minimuma indirgenmiş olduğundan tercih edilen bir wakstır. Uygulama sahasına göre (%2-10)

ISOFOL 20N

Emollient yağlandırıcı, dogal wax esterleri gibi losyon ve kremlerde kullanılan yağlandırıcı. Krem ve losyon. İyi bir piğment ıslatma özelliği vardır. Yapışkanlık azaltıcı ve kuru ve iyi bir cilt hissiyatı sağlar.

LANOL 99

Yumuşak, hafif hissiyatı olan hızlı yayılan tüm yağlar ile ve silikonlar ilekolay karışabilen sıvı yağ.

VITAMIN E

Doğal antioksidan olarak zamanla rengi koyulaşan ürünler için stabilizasyona yardımcı olur. Antioksidan özelliklerinden dolayı kötü koku engellenmesi, kalitenin artması, kozmetik etkisinin artması ve raf ömrünün uzatılması gibi avantajları vardır.

TEQOIL MCT

Modern kozmetik uygulamalar için geleneksel, orta boy yayıcı yumuşatıcı olan trigliserit. Ortalama molekül ağırlığı ve yayılma değeri olan berrak, hafif sarımsı, polar, kokusuz bir yağdır.

TEQ UV CRY

Octocrylene UVB koruma sağlar Octocryleneden oluşan bir güneş koruma maddesidir. Karakteristik acı bademe yakın kokusu vardır. Berrak, viskoz sıvı çok iyi koruma potansiyeli ve viskoz güneş kremleri için mükemmel çözülebilir yağdır. Max.%10 kullanımı vardır. Bu ürün su geçirmez ve su itici formülasyonları için iyidir.

TEQ UV OS

UVB filtresi (290-320nm) Oxybenzone, Avobenzone gibi UVA filtreleri için çözücü görevi görür. UVB koruması istenen her türlü üründe kullanılabilir. Maksimum kullanım oranı %5tir.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya