HAMMADDELER

 Anasayfa / HAMMADDELER /VITAMIN E

VITAMIN E

Tocopherol
Antioksidan ve sıkılaştırıcı etkisinden dolayı birçok kozmetik ürününde kullanılır. Deodorantlarda, kremlerde, şampuanlarda, renkli kozmetik ürünlerinde, ıslak mendillerde kullanılır. (%0,1-0,3)
DOĞAL :


Müşteri veya müşteri adaylarımız numune talep etmek veya sipariş vermek için kullanıcı adı ve şifre talebinde bulunmaları gerekmektedir. Detaylar ve bilgilendirme için 'customer.service@kalekimya.com' e-mail adresi üzerinden bize başvurabilirsiniz.

Diğer Bilgiler

BRB 1840
Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya