HAMMADDELER

 Anasayfa / HAMMADDELER /Isoamyl Laurate

Isoamyl Laurate ( % 100)

Isoamyl Laurate
Zarif yağsız bir cilt hissi verir,pigment dağılımını artırır.UV filtreleri için mükemmel bir çözme gücüne sahip okside olmayan bir yağdır.Polar bir yağdır,sıcak ve soğuk proses kozmetik formüllerinde kullanılabilir. cilt uyumluluğu ve cilt hissiyatı çok çok iyi olduğundan dolayı bebek bakım ürünlerinde silikon alternatifi gibi kullanılabilir. Bu ürün ECOCERT sertifikalıdır.
DOĞAL :


Müşteri veya müşteri adaylarımız numune talep etmek veya sipariş vermek için kullanıcı adı ve şifre talebinde bulunmaları gerekmektedir. Detaylar ve bilgilendirme için 'customer.service@kalekimya.com' e-mail adresi üzerinden bize başvurabilirsiniz.
Kullanıldığı Sektörler
Kullanıldığı Formüller

Diğer Bilgiler

BRB 1840
Designed & Developed by CLA23 Web Lab | Copyright © 2019 Kale Kimya